Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Un copac doborât de furtună a blocat circulația în Carei

carei copacSecţia de Pompieri Carei a intervenit marţi la ora 20.41 cu o autospecială de descarcerare sub comanda Plt.adj.şef Meghişan Florin în localitatea Carei pe DJ 108M pentru degajarea carosabilului în urma căderii unui copac.

Din cauza vântului puternic, un copac aflat pe marginea drumului judeţean 108 M s-a rupt şi a blocat circulaţia pe ambele sensuri. S-a acţionat cu motoferăstrăul cu lanţ pentru înlăturarea copacului şi degajarea carosabilului.

Intervenţia s-a încheiat la ora 21.02.        

Tot în cursul serii de ieri, la ora 21.13 Secţia de Pompieri Carei a intervenit cu o autospecială şi o motopompă sub comanda Plt.adj.şef Meghişan Florin în localitatea Carei, str. Ioan Slavici, nr. 10 pentru scoaterea apei dintr-o curte inundată în urma precipitaţiilor abundente.

În urma precipitaţiilor curtea lui M.S. a fost inundată pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp. S-a acţionat cu motopompa pentru scoaterea apei. Intervenţia s-a încheiat la ora 21.30.        

Sursa: ISU Satu Mare                          

4 comentarii

  1. Anonim Răspunde

    Despre profesionistii pompieri careieni, de ce nu se scrie un articol despre incediul de duminica din Berveni, cand o masina a ars scrum, sa nu mai vorbim despre faptul ca, cand au fost alertati despre faptul ca in fata caminului cultural o masina e in flacari, dispecera/dispecerul a raspuns ” incercati sa stingeti incediul “, ma intreb eu (rezervorul era gol) daca rezervorul masinii era plin cu benzina, ce nenorocire se putea intampla daca cineva incerca sa stinga focul cu un stingator mic de masina !!!!

  2. careian Răspunde

    Bine ca avem un primar clarvazator!
    ce dezastru era daca copacii taiati
    ar fi cazut….
    bravo Kovacs Jeno!

  3. careian Răspunde

    de data asta ….
    voi ati picat pe mecla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.