Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

Un italian a călcat o bătrână pe trecerea de pietoni şi a fugit

trecere-pietoniSâmbătă, 06.07.2013, în jurul orei 09:45, pe str. Botizului, din municipiul Satu Mare, D.A., de 69 ani, cetățean italian, conducând un autoturism înmatriculat în Italia, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat-o grav pe I.E., de 74 ani, pensionară, din Satu Mare, care era angajată regulamentar în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Autorul accidentului a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de politie, fiind identificat ulterior. Conducătorului auto și victimei le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. ccc Răspunde

    e incredibil,la un interval de numai doua zile doi bosorogi de 69 ani comit accidente, pe astia nu-i intreaba nimeni de sanatate??? in ultimul timp foarte multe accidente sunt comise de bosorogi mai ales pe trecere de pietoni.

    • stramb Răspunde

      Sa-mi fie cu iertare,dar statisticile spun alceva.Cele mai multe accidente din diverse cauze le comit tinerii incepatori.Daca sugerati ca numai varsta inaintata produce accidente se pare ca nu-i asa.
      Radical cum vad ca sunteti de ce nu initiati o propunere ca tinerii pana la 25 de ani si firesc„bosorogii”cum bine ii alintati, peste 60 de ani sa fie exclusi dintre participantii la trafic.
      Se poate propune inclusiv eliminarea din cotidian a vartelor extreme.Stiti a ce seamana constatarea d-voastra?Va las sa ganditi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.