Ultima actualizare: azi, 11:07

Totul despre sex

Bărbaţii şi femeile pot face ceva pentru a-şi păstra puterile sexuale?

puterea sexualaSigur. Primul pas este sa hotarasca sa o faca. Ce rost are sa te duci la sala de gimnastica zilnic sau sa-ti urmaresti greutatea sau sa iei vitamine daca vei neglija cea mai importanta si cea mai placuta functie a organismului?

 Daca vrei sa te bucuri in continuare de sex, trebuie sa fii atent cu echipamentul tau sexual si sa-l mentii in forma.

Dupa cum am observat, organele sexuale – atat la barbati cat si la femei – sunt hidraulice in esenta. Depind de pomparea sangelui sub presiune prin tuburi si vase. Penisul nu intra in erectie pur si simplu – este ridicat si deliberat. Clitorisul nu se umfla pur si simplu – valvele se inchid si se deschid iar sangele este pompat sub presiune. Orgasmul depinde in mare masura de acumularea sangelui sub presiune si este o lansare brusca si exploziva. Daca presiunea nu este suficient de mare – daca sangele stagneaza – orgasmul este slab. E doar o bubuitura slaba si ar trebui sa fie un BUM puternic.

Ca orice sistem hidraulic, si sistemele dumneavoastra necesita grija si intretinere. Nu puteti neglija sistemul de racire al masinii – sistemul hidraulic. Nu puteti neglija presiunea uleiului – de asemenea hidraulic.

La fel trebuie sa ai grija de hidraulica echipamentului tau sexual.

 

Cum faci asta?

Fluidul hidraulic al sexului este sangele si trebuie mentinuta o circulatie excelenta catre organele sexuale. Ganditi-va. Daca stati toata ziua la birou cu picioarele atranand in jos, vrand- nevrand veti avea varice. Daca un pacient zace in spital zi dupa zi, va face probabil un cheag de sange la plamani si va muri.

 Daca vreti erectii bune si orgasme bune, trebuie sa faceti ceva pentru asta. Aproape toata lumea este de acord asupra beneficiilor masajului. Nimic nu este ca un masaj la picioare cand te dor si sunt epuizate de la prea mult mers sau stat in picioare. Un masaj la spate e minunat pentru relaxarea si calmarea muschilor incordati.

Multe femei cred in masajul facial si platesc bani buni ca sa si-l faca. Dar organele sexuale – mult mai importante decat fata, muschii spatelui sau ai picioarelor – sunt lasate sa se descurce singure. Trebuie sa atarne pur si simplu si sa spere ca totul va fi bine cand vine marea clipa?

          Barbatii si femeile – mai ales cei peste patruzeci de ani – ar trebui sa fie dispusi sa ofere organelor lor sexuale aceeasi grija si atentie pe care o ofera picioarelor. Scopul este sa mentina si sa sporeasca alimentarea cu sange a acestor structuri vitale. Ganditi-va putin cum va simtiti. Dupa ce ati stat in picioare toata ziua, simtiti ceva greu in perineu – zona dintre vagin sau scrot si anus. Vagile presiuni si tensiuni in acea zona inghinala sunt un alt simptom al circulatiei proaste catre structurile sexuale.

 

Vă urăm o săptămână fără crize. Orice asemănare cu realitatea poate fi adevărată!

Reclamaţii ulterioare nu se primesc!
Dr. Sorin Nichita
[email protected]

 

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    ce articol interesant, parca se vb despre vre-un bmw…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.