Ultima actualizare: azi, 15:55

Spiritual Ravishment, Immun, Crosshair, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Satu Mare
Locale

Concert rock „August Burns to Death”, sâmbătă, la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”

Spiritual Ravishment, Immun, Crosshair, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Satu Mare

Spiritual Ravishment, Immun, Crosshair

Sâmbătă, 10 august, de la ora 21.00 la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” sunt aşteptaţi iubitorii de muzică rock la concertul „August Burns to Death”. Sunt invitate formaţiile Spiritual Ravishment (Oradea), Crosshair (Oradea) şi Immun (Carei).

Preţul biletului: 10 lei

Concertul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Northwest Hardcore şi Rock Bar Shadows.

SPIRITUAL RAVISHMENT/Oradea

Trupa s-a nascut din ura impotriva unei lumi dominate de interese, de ambitii si orgolii bolnave ce distrug umanitatea – este un strigat de furie la adresa oamenilor ce se indreapta cu pasi tot mai repezi spre o apocalipsa autoindusa .  Dupa o serie de indelungi cautari a unei formule complete si a unui stil cat mai omogen, trupa originara din Oradea si-a inceput activitatea concertistica in februarie 2008, avand ca membri pe Sebastian Stancu (voce), Andrei Bejusca (chitara), Lorand Deme (bass) si  Ali Said (tobe). Evolutia fulminanta a celor patru oradeni a fost cu atat mai surprinzatoare cu cat inca de la primele compozitii, acestia au dat dovada de o versatilitate si de o maturitate muzicala iesita din comun. 

Trupa reuseste sa transforme fiecare prestatie scenica intr-un adevarat tumult de furie si violenta ritmica.

Primul material full length, intitulat “Children of the Atom”, a fost lansat in anul 2010 sub tutela casei de discuri Axa Valaha Productions. 

Penduland inteligent intre riff-uri death metal si blastbeat-uri grindcore, suprapuse unui amalgam de voci ale infernului informatic si de samplere Mad-Max, albumul este unul dintre cele mai  intense materiale lansate vreodata in Romania. Construit ca album conceptual,  “Children of the Atom” se remarca prin povesti despre o apocalipsa moderna, dominata de corporatii, cercuri de interese, intrigi financiare, terorism, razboaie de gherila si amenintari atomice. Odata cu lansarea acestuia, notorietatea trupei a crescut tot mai mult, seria vasta de concerte in Romania si Europa, fiind dovada concreta a succesului dobandit.

De-a lungul celor aproape patru ani de activitate, trupa a avut o evolutie exploziva, bucurandu-se de nenumarate critici pozitive atat din partea presei de specialitate autohtone  cat si a celei straine. Pe parcursul timpului, SPIRITUAL RAVISHMENT a concertat alaturi de nume sonore ale scenei metal mondiale precum: NAPALM DEATH, MISERY INDEX, LIVIDITY, GOD DETHRONED, SUICIDE SILENCE DECAPITATED, ORIGIN, PSYCROPTIC sau HATE.

Actualmente, cei patru membri pregatesc cel de-al doilea material discografic si promit un tumult de “anomalii” si sonoritati radioactive mult mai violente decat cele cu care publicul s-a obisnuit pana acum.

IMMUN/Carei

Este o trupa infiintata de Megyeri Szilver (vocalul trupei) in jurul anilor 2009 – 2010. Dupa cateva luni bune, in trupa au aparut chitaristul Torok Lorant si basistul Bacs Lenard, iar dupa 3 ani au avut o schimbare de tobosar (asta insemnand acum un an), mai exact Tasi Zoltan a fost schimbat cu Juhasz Janos.

Stilul abordat este death metal mai un pic spre melodic death. Au concertat deseori la Carei (mai ales in cadrul evenimentelor organizate de Northwest Hardcore, un varf fiind in deschidere la trupa 

Jinjer din Ucraina) precum si in Ungaria (Nyirbator) si Cluj Napoca 

CROSSHAIR/Oradea

Trupa a luat nastere in 2009 pe vremea cand avea alti membri in trupa si cu influente thrash. Pe parcursul timpului trupa si-a schimbat genul lansand si un album.

Crosshair a avut diferite showuri in Baia Mare, Cluj, Bucuresti, Arad, Petrosani, Zalau si au cantat alaturi de diferite trupa din Romania si strainatate (Noostrak -Cehia, Ragnarok – Norvegia, Nervo Chaos – Brazilia, Parricide – Polonia, Eufobia – Sofia, The Arson Project).

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.