Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Finanţele Satu Mare disponibilizează peste 20 de persoane

finante-satu-mareÎn urma reorganizării Direcției Finanțelor Publice Satu Mare peste 20 de personae vor fi disponibilizate.

Seful Administratiei Judetene a Finantelor Publice Satu Mare, ec. Ioan-Mircea Ardelean, arată intr-un comunicat de presa ca din cei 448 de angajati din fosta Directie Generala a Finantelor Publice Satu Mare, au primit preavize de concediere emise de Directia Generala Regionala Cluj Napoca,  166 de angajati ai institutiei.

Dintre  acestia au sustinut examen de testare profesionala 71 de angajati. Ceilalti functionari publici au optat pentru posturi vacante de executie fara a exista suprapuneri pe posturi.

La Administratia Judeteana a Finantelor Publice Satu Mare, in urma optiunilor depuse au ramas 41 de posturi, pe care au candidat 64 de persoane.

In urma sustinerii testarii profesionale au fost ocupate toate posturile, doua persoane au renuntat sa participe la testare, urmand ca 23 de persoane sa fie disponibilizate. Un numar de 16 persoane vor fi angajate la nou infiintata Directie Regionala a Finantelor Publice Cluj Napoca, ca urmare a optiunilor depuse si dupa testarea profesionala pentru ocuparea unui post vacant in  cadrul acesteia.

Conform O.G. 77/2013, 5 posturi au fost restructurate, fiind posturi vacante.

Ministerul Finantelor Publice prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a afisat pe site-ul propriu o lista cu 350 posturi vacante, pe care se pot inscrie persoanele disponibilizate care au obtinut punctajul minim necesar. Mentionam ca in Satu Mare toti cei disponibilizati intrunesc conditiile necesare.

Incepand cu data de 01.09.2013, institutia se va numi Administratia Judeteana a Finantelor Publice Satu Mare, avand ca structuri teritoriale  Serviciul Fiscal Municipal Carei, Serviciul Fiscal Orasenesc Negresti Oas si  Serviciul Fiscal Orasenesc Tasnad.

La Satu Mare se intra intr-un amplu proces de reorganizare pe noua structura, conform organigramei emise de  Agentia Nationala de Administrare Fiscala.  

Un comentariu

  1. Fosta Mare Directoare de Finante Răspunde

    Caut cu disperare intelegere la agentii economici pe care i-am “calcat” inainte de 01082013, deoarece umbla vorba ca voi zbura cu prima ocazie.
    Va jur pe ce am mai sfant (Legea 500/2002) ca nu numai ca sunt capabila de furt si evaziune fiscala, iar dupa cum bine stiti pot ascunde mari sume de bani obtinute din surse nedeclarate si nefiscalizate (ma scuzati, adica SPAGA, cum anterior o intitulam chiar eu personal)!
    A dumneavoastra, posibil angajata, Vidrean E. (nu imi spun tot numele deoarece sunt o discreta!!! PS. Stiu sa calc – peste altii, gatesc – pe mine si dau si din gura.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.