Începe modernizarea drumului spre Sătmărel

30 august 2013 | 16 comentarii

lucrari-satmarelPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu Dan Băbuţ, managerul public, s-au deplasat vineri, 30 august la Sătmărel unde au semnat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Drumului Sătmărel.

Lucrările au început astăzi din cartier spre oraş şi constau în executarea a: 7 podeţe tubulare, carosabil 5.970m x6m, acostamente 5.970m x1m, fundatie, balast plus piatra sparta, imbracaminte din asfalt, racorduri la strazile laterale.

În cursul dimineţii primarul Dorel Coica şi viceprimarul Radu Roca au continuat verificările la unităţile de învăţământ inspectând Liceul Johhann Ettinger de pe B-dul Cloşca solicitând urgentarea lucrărilor de igienizare.

Sursa: Primăria Satu Mare

 

lucrari-satmarel-2

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (16)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Tyler Dur Den spune:

  Cat va dura acest drum executat FARA FUNDATIE? Lucrari executate de mantuiala care in primvara sunt degradate complet. Satmarenii s-au saturat de campania electorala continua SI CER FERM SA VA FACETI SPITAL PRIVAT cat mai repede sa puteti sa ne luati banii si acolo!

 2. adriansm spune:

  Executant: Tehnic Asist Botosani. Sper că vă ajunge ca argument. Lucrări de calitate proastă, pentru milioane de euro.

 3. Bura Vasile spune:

  sa speram ca acum va facut pana la capat si va fi de durata

 4. Bura Vasile spune:

  eu ma bucur f mult si apreciez

 5. Bura Vasile spune:

  spitalul privat e o necesitate si cineva trebuie sal faca si nu neaparat coica

 6. satmarean spune:

  Explicati-mi si mie care e fundatia in pozele alea

  • marcel spune:

   la fel e fundatia si in drumul spre Baia Mare, mai ales in zona fortificatiilor construite in loc de giratoriu.

  • dani spune:

   fundatia este banul,pe poza nu se poate vedea,dar fara bani nu se incepe.oricum avem si la satu mare firme de asfaltat,macar ramanea in sm fundatia.

 7. vasile spune:

  vor fi bani pentru plata lucrărilor? Gyuzi a fost mult mai bun.

 8. giancarlo spune:

  Hop, ca apar si profesionistii aici la commenturi. Asa e natia asta, a noastra, a romanilor, ne pricepem la orice, stim totul de acasa din fotoliu, stim sa facem politica si chiar credem asta. Oare daca suntem asa de invatati de acasa, cum se face ca atunci cand suntem pusi in fata faptului implinit clacam… si asta de 23 de ani deja.

  • Gianluca spune:

   Bāi daca alde Babut &Co stiu si politica si drumuri si administratie noi nici nu trebuie sa stam in fotoliu putem sta si pe buda ca sigur cat ei pricepem,deoarece nu-i asa toti priceputii astia din teren de care zici au transformat totul intr-o buda si aia subreda.Bine ca esti tu destept!

  • toma spune:

   Faptul ca stiti sa faceti politica, adica sa va lingeti sau sa va fu…. unii pe altii in cur dupa caz, nu inseamna ca stiti administratie. Iar noi chiar daca nu stim administratie, ne putem da seama cand ceva e facut prost, pentru ca simtim pe pielea noastra. Asa ca las-o mai moale cu aroganta ca te faci de ras baietelule.

  • satmarean spune:

   te pomenesti ca ai diploma in drumuri si poduri de te-ai apucat sa bati din gura. ca daca nu, esti tu insuti in categoria de “romani” descrisa de tine

 9. Tehnic Ass ist spune:

  Buei satmarene! Buei tarane care esti! Nu vezi din poza fundatia? Ca se vede de la o posta! Este stratul acela rosiatic de 2-10 cm compactat la micime! Habar nu aveti si comentati!
  Care esti cu coica zici de bine dar habar nu ai!
  Care esti impotriva lui coica zici de rau dar habar nu ai!
  Lasati oamenii care sunt oameni nu tarani sa va faca lucrari si ciocu mic! De cand are taranii gras si drept la ecsprimare?

  Huo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest