O vânzătoare a oferit informaţii importante despre potenţialii criminali ai pastorului din Bistriţa

14 august 2013 | 1 comentariu
Pastorul Adrian Blaga, crima Pomi

Pastorul Adrian Blaga

Ultimele imagini cu pastorul din Bistrita si cu fiul sau in viata constituie parte esentiala in ancheta. Camerele au filmat masina lui Adrian Blaga trecand prin fata unui depozit de constructii.

Angajata unui magazin alimentar de la iesirea din Satu Mare, si-a amintit ca i-a vazut pe pastorul Adrian Blaga si pe Timotei, fiul acestuia in varsta de 9 ani. Se intampla luni, 5 august, in jurul pranzului. Au coborat din masina pentru ca baiatului i se facuse sete. Anchetatorii cred ca acest autoturism, surpins de camerele de supraveghere, ar putea fi al pastorului.
Din imagini ar putea sa rezulte si faptul ca Blaga era insotiti de alte trei persoane: doi barbati care ar fi comandat bere si o femeie care ii astepta afara. Pastorul i-a lasat sa isi plateasca singuri consumatia. Chiar i-a spus vanzatoarei ca achita doar pentru baiatul sau.
Aceasta a ramas mirata cand a refuzat restul spunandu-i cu un aer trist si usor speriat ca banii nu aduc fericirea.
A doua zi, marti 6 august, tatal si fiul erau gasiti morti la 30 de kilometri distanta de magazin.
Surse din cadrul anchetei spun insa ca asasinatele s-au petrecut in noaptea de luni spre marti. Tot luni, in jurul ore 15, Adrian Blaga l-ar fi sunat pe profesorul de chitara al fiului sau caruia i-a spus ca Timotei nu ajunge la curs pentru ca s-a ranit la un deget.
Potrivit acelorasi surse, la un moment dat, pe drum, Adrian Blaga ar fi oprit intr-o statie de carburanti unde ar fi cumparat combustibil intr-un recipient. Bidonul, pe care politistii l-au gasit la locul crimei, a fost folosit de asasini pentru a incendia autoturismul.
Sursa: Pro TV

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. goodman spune:

    nu stiu ce sa mai cred,dar va contraziceti cu alt cotidian din judet,INFORMATIA ZILEI de exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest