Partidul Mișcarea Populară își va deschide sediu în Satu Mare

29 august 2013 | 3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară Fundația ”Mișcarea Populară” și Partidul Mișcarea Populară anunță pe cei interesați că sediul aflat în municipul Satu Mare, bulevardul Vasile Lucaciu, nr. 13, este la dispoziția acestora, începând de luni, 2 septembrie 2013.

Simpatizanții sau cei care doresc detalii despre activitatea partidului sunt așteptați la adresa mai sus-menționată, în intervalul orar 9:00-16:00, în fiecare zi de luni până vineri.

Etichete: , ,

Categorie: Locale

Comentarii (3)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sorin dar nu ghi'le spune:

  …mult succes P.M.P!Este bine ca incet,incet acest partid prinde cheag.Eu doresc ca la acest sa adere tineri care doresc o politica de dreapta ,altceva decat a fost,dar si oameni de afaceri,profesori,medici,muncitori etc. satmareni inteligenti care nu doresc u.s.l.!M-am saturat de u.s.l. si udmrla Satu Mare.Acestia au ca principal punct MINCIUNA si JAFUL! AJUNGE!Trebuie redat SATMARUL SATMARENILOR! Si mai doresc ceva de la P.M.P si anume o colaborare cu PDL,sa nu se concureze,transparenta,dar si cu Forta civica.Sa ofere alegatorilor oameni INTEGRII si loiali satmarenilor!

 2. sorin dar nu ghi'le spune:

  …ce stupida intrebare.Pai nu mai iesim din casa ca s-ar putea sa ne cada o caramida in cap!Dar atunci te intreb,care-i garantia ca astia care au furat23 de ani(caci astia sunt+udmr),nu se vor opri din furat,ba vor aduce inapoi ce au furat,si se vor pune pe modernizare,pe investitii,pe creare de locuri de munca serioase pt.tineri,nu la cules de mure,pe usurarea vietii pensionarilor nu doar prin vorbe in campanii electorale(nu-i asa tov. stef?)etc. Deci eu cred ca a venit momentul satmarenii sa acorde o sansa si altor formatiuni care nu au condus judetul. Cu astia cred ca ne-am lamurit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest