Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Plopstock 2013 (Galerie foto – ziua 2)

plopstock 2013 ziua 2 (102)Plopstock a mai înscris încă o ediție reușită a festivalului în acest an, adunând un public numeros, iubitor de muzică live. Plopstock începe să se bucure de aprecierea și fidelitatea unui public plin de viață. Cea de-a doua zi a festivalului a adus un public de toate vârstele, audiența fiind încântată de atmosfera relaxată.

Ediția din acest an a reușit să reunească și să mulțumească iubitorii de rock, muzica și sunetul satisfăcând și publicul matur prezent la Plopstock 2013. Formațiile de pe scenă au dat publicului ceea ce avea nevoie, calitate muzicală, energie și chiar muzică de legendă. Tinerii dansau în fața scenei, au sărit și au făcut pogo, iar alții fredonau în spate, așezați comod pe dig sau pe baloți de fân, cu un pahar de bere alături sau chiar în zona ”Plopochill”. Pauzele dintre trupe au orientat audiența către diverse activități. Grupurile de oameni stăteau relaxați la povești, copiii prezenți cu părinții la festival se jucau în trambulină, iar ”plopobarul” și ”plopotaraba” au fost parcă nesecate de bere, mici și pâine cu untură și ceapă.

Atmosfera animată a festivalului Plopstock 2013 a fost impresionantă şi publicul sătmărean a reacţionat pe măsura energiei celor de pe scenă. În ultima zi la Plopstock au cântat Inedit, Illuminati, Uni-form, Ska-nk și Mushroom Story.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.