Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Sătmărean reţinut pentru tentativă de omor

Satu-Mare_10860_arest_sProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 32 de ani, din Satu Mare, suspectat de comiterea unei tentative la infracţiunea de omor.

          Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care anchetează acest caz sub coordonarea procurorilor, au stabilit că în cursul nopţii trecute victima şi agresorul au consumat împreună băuturi alcoolice, iar la un moment dat între cei doi a intervenit un conflict spontan. Disensiunile au pornit de la vânzarea unei bijuterii din aur, agresorul susţinând că i-ar fi plătit victimei, pe care, de altfel, o cunoscuse chiar în cursul acelei zile, suma de 200 de lei pentru un lănţişor. Victima însă nu i-a mai înmânat bunul promis.

Ştefan D., de 32 de ani, l-a strangulat cu o coardă din material textil pe Gavril V., de 50 de ani, acesta ajungând în stare gravă la spital, suferind leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa.  

          În cursul zilei de azi, suspectul va fi prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.