Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tânăr grav rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta

motociclist accidentatUn tânăr de 18 ani a fost rănit grav în urma unui accident de circulaţie produs pe  Strada Toamnei din municipiul Satu Mare.

Nandor L., de 18 ani, a condus, fără a deţine permis, un motociclu şi a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, răsturnându-se pe carosabil. Tânărul a suferit leziuni grave, ajungând la spital pentru investigaţii medicale.

Şi un băieţel de 8 ani din Apa, care circula cu bicicleta pe Strada Principală din localitate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil. Din fericire, copilul a fost rănit uşor.

***
Duminică seara, poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier în Bixad.

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că motoscuterul condus de un tânăr de 17 ani, din localitate, a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma evenimentului nu au fost rănite persoane, însă din verificările poliţiştilor a rezultat că minorul de deţinea permis de conducere de nicio categorie, iar motoscuterul nu era înmatriculat.

Tânărul este anchetat de poliţişti pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis a unui vehicul neînmatriculat.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.