Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Trei persoane au fost rănite miercuri în accidente rutiere

accident

accident

Trei sătmăreni, printre care şi un copil de numai 8 ani, au căzut victime ale unor accidente de circulaţie produse miercuri la Carei şi Botiz.

 Evenimentul rutier soldat cu rănirea minorului a avut loc miercuri seara, la ora 22.00, pe Strada Şiru Mare, din Botiz. Băieţelul traversa strada pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, când a fost accidentat de autotractorul condus de Peter H., de 47 de ani, din Slovacia. Copilul a fost rănit grav şi transportat de urgenţă la spital pentru a i se acorda ajutor medical. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice.

 
Un alt accident grav de circulaţie s-a produs în această dimineaţa, după ora 05.00, pe DN 19, între localităţile Botiz şi Ciuperceni. La faţa locului au intervenit poliţiştii Serviciului Rutier care au stabilit că Vasile A., de 26 de ani, din Botiz, pe fondul conducerii pe contrasens, a intrat în coliziune frontală cu autotractorul condus regulamentar, din sens opus, de Ioan M., de 44 de ani.

Tânărul de 26 de ani a fost rănit grav în urma impactului.

Celor doi conducători auto implicaţi în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice pentru se stabili eventuala alcoolemie.

Pe fondul conducerii pe contrasens, miercuri, a mai avut loc un accident, de această dată la Carei, un şofer fiind rănit uşor. Poliţiştii rutieri din municipiu au stabilit că Gheorghe B., de 44 de ani, din Ghenci, aflat la volanul autoturismului pe DN 19, în afara localităţii Carei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autovehiculul condus regulamentar, din sens opus, de Brazil M., de 49 de ani.

Bărbatul de 44 de ani a suferit leziuni uşoare în urma impactului, conducătorilor auto fiindu-le recoltate probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

În toate aceste cazuri poliţiştii continuă ancheta pentru a stabilirea împrejurărilor concrete în care s-au produs accidentele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.