Ultima actualizare: ieri, 20:44

Ziua Familiei Micula
Locale

Ziua Familiei sărbătorită la Micula

Ziua Familiei Micula Ziua Familiei a fost sărbătorită astăzi, 17 august, în localitatea Micula. Localnicii s-au adunat lângă pădurea din localitate pentru petrece împreună o zi, dedicată familiei.

Alături de localnici și primarul comunei, Doboș Ștefan, au fost prezenți și președintele UDMR Satu Mare, senatorul Pataki Csaba și deputatul Kereskenyi Gabor,  care au gustat din bucatele tradiționale făcute de gazde.  Localnicii au format 10 echipe care s-au întrecut într-o competiție culinară. Juriul a putut gusta sarmale tradiționale făcute la ceaun, bogracs, gulaș, tocăniță de vânat, supă de pui cu cartofi sau gulaș cu fasole. Juriul s-a arătat încântat de toate bucatele pregătite, declarând că toți cei implicați în concurs sunt câștigători.

Spre orele după-amiezii, locuitorii din Micula s-au întrecut în diverse competiții sportive, fotbal, tenis de masă, iar bărbații și-au arătat forța pe echipe în trasul de frânghie. De la Ziua Familiei nu au lipsit nici momentele artistice, întreținute de copiii din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.