Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Ziua orașului Ardud

ziua ardudului 2013 (12)Ziua orașului Ardud a fost sărbătorită joi, 15 august, Primăria organizând tradiționala manifestare.

Sute de ardudeni au participat spre orele serii la eveniment, lumea fiind adunată, cu mic, cu mare, în fața scenei amplasate lângă Cetatea din Ardud. Programul a fost unul diversificat și s-a adresat tuturor vârstelor, pe scenă evoluând elevi, artişti, trupe și diverse ansambluri. 

Deschiderea oficială a fost făcută cu defilarea majoretelor și a fanfarei și cu intonarea imnului de stat și a imnului orașului Ardud. Organizatorii au adus artiști consacrați  pe scenă, Corina Chiriac, Alexandru Arșinel și Cornelia și Lupu Rednic fiind ovaționați la scenă deschisă de publicul numeros. Dj Rynno şi Silvia, Alex Velea au adus în fața scenei tinerii fani ardudeni, pentru ca la miezul toată lumea să fie prezentă la focurile de artificii.

Seara nu s-a încheiat, pe scenă urcând trupa Daggu Project din Germania. Atmosfera de voie bună și petrecere a continuat în Ardud, evenimentul fiind încheiat cu discotecă în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.