Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Accidente cu trei victime, sâmbătă, în Satu Mare

accidentLa acest final de săptămână trei sătmăreni au căzut victime unor accidente de circulaţie produse în judeţul nostru, doi dintre aceştia suferind leziuni uşoare. Într-un singur caz, unul dintre şoferii implicaţi în aceste evenimente rutiere, un bărbat de 60 de ani, a fost rănit grav.

Accidentul grav s-a produs sâmbătă, 07 septembrie a.c., pe DN 1 C, în afara localităţii Turulung. Poliţiştii Serviciului Rutier, care au anchetat acest caz, au concluzionat că Ferencz H., de 60 de ani, aflat la volanul autoturismului, nu   s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se angajase în depăşirea sa. În urma impactului şoferul de 60 de ani a fost rănit grav şi transportat la spital.

Sâmbătă a mai avut loc un accident de circulaţie, pe Strada Fabricii din municipiul Satu Mare, de această dată victima, o pasageră de 30 de ani, fiind rănită uşor.

La faţa locului au intervenit poliţiştii Biroului Rutier, care au stabilit că şoferul de 26 de ani, Sergiu M., pe fondul nepăstrării unei distanţe suficiente în mers, a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de Alexandru P., de 27 de ani. A fost rănită în accident o sătmăreancă de 30 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani.

Mai mult, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că Sergiu M. avea o concentraţie de 1,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul şoferului autoutilitarei rezultatul a fost negativ, acesta nu consumase alcool.

          Poliţiştii au întocmit în acest caz acte premergătoare începerii urmăririi penale atât pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală, cât şi pentru vătămare corporală din culpă.

Rănit uşor într-un eveniment rutier a fost şi un bărbat de 43 de ani, din Satu Mare, C. Adrian. Acesta circula cu o bicicletă pe Strada C.A. Rosetti, dar s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părţii carosabile. Testarea cu aparatul etilotest a evidenţiat şi în cazul său, o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.