Ultima actualizare: ieri, 20:44

Modă

Ce pantofi purtăm toamna aceasta – Top 6 modele

MULBERRYCelebrul serial “Sex and the City” a reusit sa creeze o adevarata isterie in materie de pantofi, in randul femeilor. In mod sigur iti sunt cunoscute replicile lui Carrie Bradshaw, “Despre barbati nu prea stiu multe, dar cand vine vorba de pantofi, sunt experta” sau “Orice femeie ar trebui sa aiba dreptul la pantofi”, ale caror scop a fost acela de a le face pe femei sa inteleaga importanta pantofilor in tinutele lor. 

Pe langa confort si comoditate, o pereche de pantofi trebuie sa respecte si ultimele tendinte ale sezonului. Pentru toamna anului 2013, designerii au reusit sa se autodepaseasca, realizand modele de incaltaminte spectaculoase, acordand in acelasi timp o atentie desavarsita detaliilor. 

Iata care sunt modele de incaltaminte pe care designerii le propun pentru acest sezon. Vei ramane placut surprinsa! 

Mocasini

Oricat am iubi feminitatea si eleganta conferita de un pantof cu toc, cateodata adoram si comoditatea incaltamintei fara toc. Daca pana acum balerinii au fost vedetele pantofilor casual, acestia se pare ca pierd teren in fata mocasinilor.

Desi au devenit populari inca de anul trecut, mocasinii revin in forta si sezonul acesta. Designerii au reinventat acest tip de incaltaminte, facand din mocasinul clasic, masculin, unul sofisticat, feminin si foarte versatil. Marile case de moda propun modele chic si spectaculoase in detalii.

 Tommy Hilfiger

 Thakoon

Cu toc sau fara, mocasinii promit sa provoace o adevarata isterie in randul iubitoarelor de moda. In timp ce  Tommy Hilfiger si Thakoon propun modele clasice de mocasini cu talpa joasa sau cu toc mediu si gros, alte branduri au lansat moda mocasinilor cu toc inalt. Cei clasici, sobri, cu toc se regasesc in colectiile semnate Hermes sau Mulberry. In maniera lor caracteristica, designerii au reusit sa duca eleganta unui mocasin la un alt nivel, combinand feminitatea pantofului cu toc cu senzatia de confort pe care ti-o confera mocasinul fara toc.

Extravaganta si atentia la detalii sunt cuvintele care descriu cel mai bine propunerile marca Moschino sau Antonio Marras. Aceste branduri au reusit sa incorporeze cu succes detaliile metalice in desginul mocasinilor cu toc.

 Mulberry

 Antonio Marras

 Moschino

 Mulberry

Cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi nu par sa se demodeze prea curand. Foarte populare si anul trecut, cizmele peste genunchi cu siguranta vor deveni si sezonul acesta incaltamintea specifica femeilor provocatoare.  Acestea amintesc de celebra scena de la inceputul filmului “Pretty Woman”, cand Julia Roberts isi inchide senzual cizmele interminabile.

Pentru toamna acestui an, Chanel propune clasicele modele feminin de cizme peste genunchi, care imbina detaliile mocasinilor, cu eleganta cizmelor peste genunchi.

 CHA

 NEL

 CHA

 NEL

Pucci, dar si Tom Ford, mizeaza ca intotdeauna pe delicatete si feminitate, cizmele peste genunchi, cu toc cui, si varf ascutit acaparand catwalk-urile.

 Pucci

 Tom Ford

Magazinele sunt deja pline cu astfel de cizme, care asteapta sa le porti cu fuste, rochii, colanti sau jeansi skinny. Trebuie doar sa gasesti modelul care te avantajeaza si care iti pune silueta in evidenta.

Zara –  359 lei

Zara – 599 lei

Pantofii de inspiratie masculina

Deja putem spune ca am imprumutat tot ce se putea din garderoba masculina: de la sacouri, camasi si jeansi pana la curele si, iata, chiar si pantofi!

Sezonul acesta designerii vin cu propuneri inedite in materie de pantofi. Cei de inspratie masculina, care cuceresc totodata prin forma apropiata de cea a botinei feminine dar si prin detaliile metalice, au reusit sa ia cu asalt podiumurile internationale.

 Jil Sander

 Michael Kors

Jil Sander si Michael Kors au introdus pantofii masculini in colectiile lor, meniti sa confere acel element de unicitate oricarei tinute. Atribuitele care descriu cel mai bine acest tip de pantofi sunt eleganta, comoditatea si personalitatea.

Zara – 429 lei

Zara – 329 lei

Curele si decupaje inedite

Atentia la detalii a fost dusa la extreme in colectiile designerilor internationali. Pantofii si cizmele cu decupajele inedite, plasate in locuri in care nici nu te-ai fi gandit, transforma orice pantof banal, intr-unul plin de personalitate. La fel se intampla si in cazul curelelor aplicate pe toate tipurile de incaltaminte. 

Printre designerii care au propus pentru sezonul acesta, incaltaminte cu accente edgy, se numara Prabal Gurung, care imbina intr-un mod armonios decupajele si curelele. Cizmele peste genunchi acoperite de curelele cu accente metalice sunt ideale pentru femeile care doresc sa confere unei tinute simple, banale, un aer rock-chic.

 Prabal

 Gurung 

Saint Laurent a impresionat prin ghetele biker, care au fost si ele accesorizate cu mult mai multe curele si lanturi si tinte.

 Saint

 Laurent

Cumpara din magazine cele mai extravagante cizme si asorteaza-le fie la o tinuta romantica, fie unui outfit rock-chic. 

Zara – 429 lei

Bershka – 299 lei

Bershka- 299 lei

Zara – 379 lei

Pantofii cu varful ascutit

Sezonul acesta, designerii te indeamna sa renunti la pantofii cu platforma, de cele mai multe ori incomozi, in favoarea celor cu toc stiletto si varf cat mai ascutit. Eleganta pe care un astfel de pantof o confera tinutei tale, nu poate fi egalata cu niciun alt model de pantofi creat pana acum.  

 Cushnie et Ochs

 Carmen Marc Valvo

 Julien Macdonald

 Kate Spade

Pantofii si botinele cu varful ascutit se numara printre cele mai flatante modele de incaltaminte pentru piciorul unei femei, intrucat confera si senzatia unor picioare mai lungi si mai subtiri. Pentru sezonul de toamna – iarna 2013 designerii propun modele indraznete, care au rolul de a pune in valoare feminitatea celei care poarta astfel de accesorii. 

Zara – 279 lei

Zara – 329 lei

Zara – 329 lei

Dasha – 310 lei

Imprimeuri indraznete si forme sculpturale

De pe haine, pe pantofi! Iata ca printurile iesite din comun se regasesc si in colectiile de toamna/iarna ale designerilor, reusind sa confere pantofilor aspectul unor adevarate opere de arta. Designerii au reusit sa includa printul floral si pe incaltaminte, realizand piese unice si pline de personalitate, menite sa imbrace piciorul femeii care doreste sa impresioneze. 

 Roberto Cavalli

 Costello Tagliapietra

 Cynthia Rowley

 Erdem

Pantofii si cizmele cu imprimeuri geometrice, piele de sarpe colorata, tocuri sculpturale sau printuri, care creeaza adevarate iluzii optice, raman modelele pe care marii designeri le propun pentru aceasta toamna. Iesi din zona ta de confort si lasa-te inspirata de modelele propuse de designeri.

 Roksana Ilincic

 Tsumori Chsato

 Louise Gray

 Givenchy

Ca in fiecare sezon, si de aceasta data ai aflat care sunt modelele de incaltaminte care s-au remarcat in colectiile desingerilor. Din fericire, magazinele au preluat rapid tendintele de pe catwalk, punandu-ti la dispozitie zeci de modele de pantofi, botine si cizme care, pe langa faptul ca iti vor tine de cald toamna aceasta, iti vor da si un plus de stil si eleganta. 

Sursa: divahair.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.