Contul de Facebook al primarului Dorel Coica a fost blocat de “adversarii politici”

26 septembrie 2013 | 7 comentarii
Coica Dorel

Coica Dorel

Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, a rămas fără cont şi pagină de Facebook, acestea fiind blocate de administratorii reţelei de socializare ca urmare a sesizărilor “adversarilor politici”.

Primarul a declarat astăzi că pagina i-a fost blocată şi a primit o solicitare de informaţii personale, însă nu doreşte să le furnizeze reţelei de socializare, probabil pentru că nu are încredere suficientă că informațiile vor fi păstrate în siguranță.

“Vreau să anunţ că pagina mea de Facebook a fost blocată din cauza <prietenilor mei>, a adversarilor politici. Să nu creadă sătmărenii că nu mai vreau să comunic cu ei prin Facebook. O să-mi fac altă pagină”, a afirmat edilul.

Dorel Coica avea 5.000 de prieteni pe contul său și alte câteva mii de like-uri pe pagina creată înaintea campaniei electorale din vara anului trecut.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Tyler Dur Den spune:

  Tu comunica-ne catai luatspaga de la Florisal

 2. x spune:

  cui ii pasa???? nu ne pasa!!!!! ti-ai sters contul probabil pt ca NU vrei sa comunici cu ceteatenii. probabil esti satul sa tot vezi cat sunt de nemultumiti.

 3. stef spune:

  Care adversari , din PNL ?

 4. Florica Tout spune:

  Nu mai are chef de discutii si prieteni, si a sters singur contul………….

 5. Liberal spune:

  Contul de la banca il blocheaza doar prietenii de la DNA.

  • Y spune:

   Prietenii de la DNA Oradea au fost demult cumparati de Sile Puscas si Florisal. DNA Bucuresti are la Oradea o structura la fel de compromisa ca la Slobozia. Singura diferenta e ca Satu Mare e judet de granita la limita Uniunii Europene si activeaza si alte servicii. Treaba va sfarsi prost.

 6. Razvan spune:

  mesaj ptr primaru-mafiot Coica : mah chelo-burtos ce esti, vezi ce ai declarat la http://www….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest