Ultima actualizare: azi, 21:48

crima Tarna Mare
Locale

Crimă în Tarna Mare. Bărbat ucis cu parul în propria gospodărie

crima Tarna MareCrimă în Tarna Mare. Un bărbat a fost ucis cu bestialitate de un vecin, care i-a aplicat mai multe lovituri cu parul, după ce băuse medicamente cu alcool.

Crima a avut loc, miercuri, 4 septembrie, în jurul orei 13:00, în localitatea Tarna. Criminalul a fost reținut de polițiști, iar astăzi a fost înaintat Tribunalului Satu Mare, care a luat faţă de inculpat măsura arestului preventiv pe o perioadă de 29 de zile.

Criminalul M.P. în vârstă de 52 de ani, pe fondul consumului de alcool și medicamente, i-a aplicat victimei C.I., în vârstă de 44 de ani, mai multe lovituri cu un par la nivelul capului care i-au provocat decesul.

Agresorul a consumat mult alcool în ziua respectivă, luându-și la bătaie calul din gospodărie. Animalul a fost ascuns de familia acestuia, iar agresorul, căutându-și calul, a ajuns în gospodăria victimei. Bărbatul a atacat-o pe mama victimei, iar fiul acesteia, C.I., a intervenit în altercație. De furie, criminalul și-a bătut vecinul, aplicându-i numeroase lovituri cu pumnii și picioarele, dar și cu un par. Locuitorii comunei au anunțat imediat poliția și ambulanța. Victima a decedat în drum spre spital.

Încă de azi-noapte, autorul crimei a fost reținut pentru săvârşirea infracţiunii de omor, iar astăzi Tribunalul Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 29 de zile.

Un comentariu

  1. darius Răspunde

    poate is mai prost………..dar eu nu inteleg nimica din acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.