Fetiţă de trei ani, desfigurată de un câine din vecini

23 septembrie 2013 | 2 comentarii

caineO fetiţă de trei ani din satul Bicău se află internată la Secţia de Boli Infecţioase Satu Mare, desfigurată, având mai multe răni pe faţă după ce a fost muşcată de un câine din vecini.

„La UPU a fost adus cu ambulanţa un copil, fetiţă în vârstă de 3 ani, cu plăgi multiple prin muşcătura canină, la nivelul feţei, pleoapelor şi scalpului. După îngrijirile medicale acordate în cadrul UPU, inclusiv sutura plăgilor de la nivelul feţei, copilul a fost internat în cadrul secţiei de Boli Infecţioase”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului, Constantin Demian.

Fetiţa se afla în curtea locuinţei, se dădea pe un leagăn iar la un moment dat a fost atacată de câine. Mama acesteia a auzit strigătele fetiţei şi a salvat-o.

A fost sesizat Inspectoratul de Poliție Județean și Direcția Sanitar Veterinară pentru a se stabili dacă animalul era sănătos. Probabil va fi tras la răspundere și proprietarul patrupedului pentru că l-a lăsat nesupravegheat.

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. andrei spune:

    Acel copil nu era iubitor de animale!!! Si ce s-a gandit “catelul”…hmmmm: hai sa-l musc de cap pe nenoorocit. Astfel de cazuri au fost si vor fi cu miile , doar ca nu au fost mediatizate. Pana cand mai trbuie sa fim traumatizati fizic si psihic d aceste animale salbatice si infioratoare. In tarile normale nu vei vedea niciodata ca un iubitor adevarat a acestei specii sa tina in lesa un caine rezultat din combinatii haotice de caini fara valoare chinologica. In alte tari normale se imbunatatesc si se dezvolta caini de rasa spre a fi cat mai perfecti pe specificul rasei: caini de vanatoare, caini de ciobanesti, caini de salvare, caini utilitari, de tractiune , de aparare etc. IN TARA ASTA TOATE SUNT CU SUSUL IN JOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest