Mişcarea Populară Satu Mare a oferit ghiozdane unor elevi

13 septembrie 2013 | 8 comentarii

miscarea-populara--ghiozdane-elevi-(1)Fundația Mișcarea Populară și Partidul Mișcarea Populară Satu Mare au oferit astăzi, vineri, 13 septembrie 2013, ora 13:13, cinci ghiozdane cu rechizite și dulciuri unor copii cu situație materială precară.

Preşedinta Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară, Laura Bota, a ţinut ca evenimentul să aibă loc la ora 13:13, dacă tot a fost programată astăzi, sperând ca acest moment să aducă noroc filialei, cu atât mai mult cu cât prima acţiune din noul sediu, (situat pe str. Vasile Lucaciu nr 13!) este în favoarea unor copii proveniţi din familii cu situaţie materială precară.

În cele cinci ghiozdane, micuţii au avut caiete, penare, acuarele, pensule, creioane colorate, orar şcolar, articole de îmbrăcăminte, pentru ca începutul anului şcolar să fie un moment special cum şi-l doreşte fiecare copil. Nu a lipsit nici pachetul de dulciuri.

La eveniment au mai participat preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară Satu Mare – Romeo Pop, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor PMP, Simona Dărăban, preşedintele Organizaţiei Municipale a Femeilor PMP – Loredana Havrincea şi prim-vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor PMP, Viorica Iocsak.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. FLORIN spune:

  Felicitari,mult succes pe mai departe.

 2. Marius spune:

  In sfarsit, cineva se gandeste si la copii meritousi, dar cu o situatie materiala precara.Doamnelor, va felicit, continuati asa.

 3. Grigoras spune:

  Foarte frumos gest ! felicitari si sa faceti actiuni de acest gen cat de des se va putea !

 4. satmarean, pur si simplu spune:

  Era cu noroc daca ati fi donat macar 13 ghiozdane, Miscarea Populara! …Dar nu e tarziu, inca! Si maine si poimaine pot fi alte zile de daruit bucurii ! Niciodata nu e prea tarziu sa faci bucurii! Un inceput timid, dar pt acesti 5 ursuleti ati oferit bucurii…Bravo !

 5. Teo spune:

  Felicitari pentru acest gest!

 6. Caragiale spune:

  Caragiale: Bai siteti prosti? Nea Iancule crezi ca asti de la Miscare hopa si ei cu ceva praf in ochi care da bine la presa, au luat fata celor de la IC Bratianu care stau saracii de dimineata pina seara in fata hypermarketurilor cu GIRAFA lor galbena?
  Nea Iancu: Ce nu fack politicienii nostri pentru niscai voturi. Ma intreb cum nu le pute gura a kaka ca noi simtim de la o posta.

  • EU spune:

   Caragiale,cand ai ajutat ultma oara un copil nevoiasi? E usor sa critici pe alti si sa dai cu parerea pana nu te costa nimic,ca norocu ca mai sunt in orasul nostru si oameni cu suflet.Dar stai linistit fiindca TU nu esti printre ei.

 7. parinte spune:

  Cei de la PNL au adunat rechizite de la noi satmarenii care am dorit sa ajutam copiii saraci, dar nu au spus asta ci doar ca e actiunea PNL ca si cum totul ar fi cumparat din banii lor, iar ne-au dovedit cit sint de mincinosi!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest