Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Olimpia a bătut UTA Arad

olimpia-asa-targu-mures-(4)Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Arad, meciul etapei a IV-a a Ligii a II-a la fotbal. Elevii antrenorului Tiberiu Csik s-au impus în fața „Bătrânei Doamne” cu scorul de 2-1.

Primele minute ale partidei au fost dominate de formația gazdă. În minutul 22, Șuta l-a faultat pe Bîrză în careu, iar arbitrul de centru a dicatat lovitură de penalti. Lotivura de pedeapsă a fost executată printr-o semi-scăriță de Marcu care a deschis scorul pentru arădeni. În minutul 25 gazdele au înscris în propria poartă prin Neagu și astfel, scorul la pauză a fost 1 – 1.

În partea a doua a jocului, ambele formații au avut multe ocazii, însă nici una nu a fost finalizată cu succes. În minutul 75, antrenorul Tiberiu Csik a făcut o schimbare inspirată, l-a trimis în teren pe Petrică Dragoș. Acesta în minutul 92, ajutat de pasa lui Lemac a înscris, de la 7 metri, golul victoriei pentru Olimpia Satu Mare.

„A fost un meci tensionat, am avut ocazii, iar băieții cu ardoare și ambiție au făcut ca cele trei puncte să fie ale noastre. Pregătirea noastră a făcut diferența în acest meci”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare: Şuta – D. Muntean, Bălău, C. Ene, Iuhas – Feier, Villand, Scvarzkopf, Zsiga (min 87 Micaș)- Lemac, Bujor (min 75 Dragoș).
Sursa: FC Olimpia 2010 Satu Mare  

2 comentarii

  1. Antal Adrian Răspunde

    Tibi are principalul merit pt aceste rezultate!!!

  2. Bódi Rudolf Răspunde

    Un antrenor excelent si un OM modest cu mare caracter!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.