Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Olimpia a făcut egal cu Metalul Reșița. Lemac a marcat două goluri în prelungiri

olimpia-craiova-(4)Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare la Reșița, meciul etapei a II –a a Ligii a II –a la fotbal în compania formației CS Metalul Reșița. „Galben – albaștrii” s-au întors acasă cu 1 punct, scor final 2 – 2.

Prima parte a jocului a fost dominată în cea mai mare parte de formația gazdă, reșițenii dându-i bătăi de cap lui Șuta, însă acesta nu a lăsat balonul să intre în poartă și a respins câteva șuturi periculoase. Scorul la pauză a fost 0 – 0.

Bănățenii au început în forță și partea a doua a jocului, iar în minutul 63 au deschis scorul prin Staicu care a înscris de la 6 metri. Același Staicu a înscris cel de-al doilea gol în minutul 83 printr-un șut la colțul din stânga.

Elevii lui Tiberiu Csik s-au trezit abia în minutul 90 când Lemac, după o acțiune prelungită în atac, a marcat în poarta adversarilor și astfel a redus din handicap. Tot Lemac a făcut posibil ca Olimpia să se întoarcă acasă cu 1 punct după ce în minutul 93 a marcat al doilea gol.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Muntean, Bălău, Ene, Iuhas, Gavrilescu (71 Feier), Svarczkopf (78 Micaș), Villand, Zsiga (64 Dragoș), Bujor, Lemac. 

Următoarea partidă pe care Olimpia Satu Mare o va disputa va avea loc sâmbătă, , 21 septembrie, pe teren propriu în compania formației Târgu Mureș.

Sursa: CS FC Olimpia 2010 Satu Mare               

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.