Ultima actualizare: azi, 11:07

Media-Toolbox
Locale

Proiectul ”Media – Toolbox” a ajuns la final

Media-ToolboxVineri, 13 septembrie 2013, în oraşul înfrăţit Nyiregyhaza s-a desfăşurat Conferinţa de închidere a  proiectului “Instrumente integrate de mass-media şi condiţiile de formare pentru reşedinţele de judeţ – dezvoltarea şi punerea în aplicare”, Acronim Media – Toolbox, proiect implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 (www.huro-cbc.eu) și finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanţarea naţională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Obiectivul general al Programului este de a apropia actori economici, persoane si comunităţi, cu scopul de a exploata mai eficient oportunităţile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră.

Liderul de proiect este VAROS-KEP NONPROFIT LTD. (NYIREGYHAZA),  iar ca Partener din România MUNICIPIUL SATU MARE. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni.

 Valoarea totală a proiectului:  167.504 Euro
            – Liderul de proiect: 133.766 Euro
            – Partenerul: 33.738 Euro

Scopul proiectului a fost: crearea unei metodologii şi a unor instrumente comune de media pentru realizarea schimbului de informaţii relevante între cele două ţări.

La conferinţă de închidere au participat Marcela Papici, viceprimaruș municipiului Satu Mare, şefa Biroului pentru proiecte cu finanţare internaţională, Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului şi trei dintre tinerii instruiţi în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului, Iulia Iepure, Raul Todika şi Socaci Ovidiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.