Raul Băbţan, ales preşedinte la TSD Satu Mare

20 septembrie 2013 | 18 comentarii
Raul Băbţan, ales preşedinte la TSD Satu Mare

Raul Băbţan, ales preşedinte la TSD Satu Mare

Raul Băbţan, consilier al preşedintelui PSD Mircea Govor, a fost ales astăzi  preşedinte al organizaţiei judeţene a TSD Satu Mare. La conferinţă de alegeri au participat 305 din cei 410 delegaţi convocaţi.

La şedinţă au participat deputatul Mihai Sturzu din partea conducerii centrale a partidului, preşedintele PSD  Satu Mare, Mircea Govor, primarul Dorel Coica, şefii celorlalte organizaţii din PSD Satu Mare dar şi invitaţi din partea celorlalte partide, cu excepţia PDL.

Fostul președinte, consilierul județean Ciprian Ardelean, care a condus tineretul social democrat din Satu Mare timp de doi ani și jumătate, a arătat în raportul său că a reușit obținerea a două posturi de consilieri județeni din rândul TSD dar și a peste 20 de membri în consilii locale.

Singur candidat pentru funcţia de preşedinte TSD, Raul Băbţan, a fost ales în unanimitate de către delegaţii prezenţi. Tot în unanimitate au mai fost aleşi Răzvan But – preşedinte executiv, Gheorghe Groza – secretar executiv şi un birou format din 19 vicepreşedinţi.

Îmi doresc obţinerea celor mai bune rezultate la rezultatele europarlamentare şi prezidenţiale din 2014, campanii electorale care pentru noi sunt foarte importante. Îmi doresc să mărim numărul organizaţiilor de tineret din judeţ şi să depunem tot efortul pentru creşterea valorii acesteia“, a declarat noul preşedinte.

Mircea Govor a avut doar cuvinte de laudă la adresa noului președinte, spunând că este un băiat modest, ambițios. Govor a spus pe față că în ultimul an a reușit să angajeze atâția tineri cât s-au angajat în ultimii opt ani, fiind convins că și participanții la conferința de alegeri au nevoie de locuri de muncă. De asemenea, acesta l-a propus pe Raul Băbțan pentru funcția de vicepreședinte TSD la nivel național.

Primarul Dorel Coica a afirmat că TSD este cea mai mare organizaţie politică din rândul tinerilor din Satu Mare, cu „cele mai frumoase fete şi cei mai deştepţi băieţi”.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (18)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  Cata democratie

 2. ioan spune:

  democratie adevarata in pcr-ul mic.unic candidat pe toate posturile si culmeA CA AU FOST SI ALESI.ATI AJUNS DE RASUL CURCILOR.RUSINE HOTULE DE GOVOR.

 3. Trex spune:

  Au fost cele mai grele alegeri de pana acum .Trebuia gasit un candidat mai prost ca Govor .S-a cautat mult si intens ,noroc cu Raulito !Felicitari!

 4. Gușat Dan Theofil spune:

  Raul Băbțan?!?

 5. Sara Fiorella spune:

  Felicitări şi mult succes!

 6. Georgiana Dana P spune:

  felicitari!

 7. ady spune:

  P,C,R nu conteza valoarea sau profesionalismul doar sa fi bun soldat a lui GOVORICA

 8. Corina spune:

  Felicitari Raul!

 9. Robert Gorcsi spune:

  felicitari domnul RAUL supcces vitor.

 10. cocojumbo spune:

  dar ce frumoase alegeri! dar ce functie importanta. dar ce prostalau lipitorul asta de afise! dar pe babutz danutz prostutz de la menajeria primariei tot nul egaleaza oricit la promovat valer marian castorul caruia presedintele raul ii pupa si talpile pentru un pumn de maruntis. dar bravo!

 11. ccc spune:

  Oare, Ardelean de ce no mai candidat pentru fuctia de presedinte?

 12. Virgil spune:

  Ardelean a fost un președinte bun!! Dar se pare ca noul președinte vine cu proiecte noi si o altfel de abordare pentru tinerii social democrați!!

 13. vasile spune:

  Felicitări.

 14. Daniel spune:

  Concluzia e: dupa spusele lui Coica ca PSD are cele mai frumoase fete…., pt ele criteriul de angajate si selectie e doar frumusetea, nu trebuie sa stie numai sa zambeasca…aa si sa faca cafea. Govor spune ca Raul baiatul asta care nici nu stiu cum a ajuns el consilier la un vicepresedinte de CJ, ca vicele nu are voie sa aiba consilier, insa dupa spusele lui Govor, Raul Babtan a trecut multe examene ca sa lucreze cu el, primul e criteriul de baza: sa tainuiasca ilegalitatile sale, semnat si parafat…

 15. Kalaman spune:

  Daniel Atotstiutorul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest