Sătmăreanca Bianca Timiș este Miss Tourism Queen Romania 2013

7 septembrie 2013 | 0 comentarii
Bianca Timis

Bianca Timis – Miss Tourism Queen Romania 2013

Bianca Timiș a câștigat titlul de Miss Tourism Queen Romania 2013! Finala concursului internațional va avea loc în China.

În cadrul concursului au fost desemnate 6 “ambasadoare” ale frumuseții din România: Miss Supranațional, Miss Intercontinental, Miss Globe, Miss Bride, Miss Tourism Queen și Top Model of the World.

Finala națională Romanian InfoFashion Festival 2013 de la Pitești, VIP Room, a culminat cu prezentarea de către concurente a colecțiilor tinerilor designeri din România și Franța: Silvia Terziu, creatoare originară din Timișoara stabilită la Paris, Oana Săvescu, Cristina Elena Radu, Cristina Breteanu, Alexandra Telea-Chiș, respectiv costume de baie create de brandul Piera din Cluj Napoca. 

Juriul a fost format din specialiști în domeniul Fashion: analistul de modă Alin Gălătescu, realizatorul Galelor „Avanpremiere” și „Soirees de la mode”, și a multor altor campanii de promovare si descoperire a tinerilor designeri; Marius Seceleanu – Manager Platinum Agency Romanian Infofashion.ro Festival; specialiști în domeniul Hair Style Adrian Colesniuc de la AdyStudio Brasov; specialiști în domeniul fotografiei, Ruben Stir –  Agressione Models Romania, Director Artistic Romanian Infofashion Festival; Toni Dinca, manager One Models, agenție înființată în 1999, una dintre agențiile de prim rang din România, cu multe modele descoperite, care acum lucrează la nivel de top international: Laura Gorun, Anca Tiribeja, Mădălina Ghenea, Cornelia Tat, Simona Bitiusca (în prezent agenția reprezintă internațional peste 50 de modele);

Criteriile de preselectie care au stat la baza alegerii finalistelor au fost: frumusețea, inteligența, personalitatea, caracterul, limbile străine cunoscute, prezența scenică, fotogenia și nu în ultimul rând, talentele speciale.

 

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest