Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Sătmăreanul Vlad Darie, campion la “Pokerfest”. A câştigat 36.000 euro (VIDEO)

vlad-darie-pokerfestSătmăreanul Vlad Darie (23 ani) a câștigat Main Event-ul Pokerfest de la Mamaia, care s-a desfășurat în perioada 2-8 septembrie. Campionul, cunoscut în lumea poker-ului online sub numele de dariepoker, a intrat în atenția tuturor, în primăvară, făcând două mese finale la PokerStars Spring Championship of Online Poker. Cu toate acestea, titlul de la PokerFest Mamaia este cel mai bun rezultat al său la mesele de poker live. Vlad Darie a reușit să câștige main eventul PokerFest și un premiu de 36.680 euro.

Intrat în ultima zi a turneului din postura de chip leader la masa finală, sătmăreanul a dominat-o cu o manieră categorică, cu un stil agresiv calculat, semnând patru din cele opt eliminări. La 23 de ani, Vlad își trece în palmares primul succes major în evenimentele live, confirmându-și statutul de favorit al turneului.

Totul a început ca un hobby în urmă cu 6 ani, dar experiența și spiritul de învingător l-au transformat pe Vlad într-un adevărat profesionist al poker-ului.

Întrebat despre turneul de la Mamaia, Vlad a declarat: “Am fost încrezător pe parcursul întregului turneu, mă bucur imens pentru titlu si sper la mai multe”.

 

Un comentariu

  1. Toth Ferencz Răspunde

    Felicitari Vlade!Keep up the good work!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.