Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Situație tensionată în Călinești Oaș. Oamenii ar putea ieși în stradă

calinesti oasTensiunile sunt tot mai mari la nivelul conducerii comunei Călinești Oaș. Viceprimarul Dinu Birtoc susține că nemulțumirile la adresa primarului Gheorghe Copil sunt tot mai mari, nefiind exclus faptul ca oamenii să iasă în drum în semn de protest. Acum nu se pot înregistra nici documente la Primărie.

Potrivit viceprimarului Dinu Birtoc, mai mulți oameni sunt revoltați asupra faptului că nu se pot depune acte la Primărie doar când este la biroul secretarul comunei, iar cum acesta nu este tot timpul în instituție, mulți oameni sunt puși pe drumuri. În această situație este și o familie din Baia Sprie, care a făcut mai multe drumuri pentru a depune o cerere și a primi o adresă din partea administrației locale.

Noi suntem în Consiliul Local, vrem să depunem o adresă pentru convocarea unei şedinţe extraordinare, că primarul nu mai vrea să facă şedinţe, şi nu avem unde să o înregistrăm. Secretarul am aflat că este plecat la Cluj cu repararea unei pompe de apă. Nu ne rămâne decât să scoatem oamenii în stradă. Am depus numeroase sesizări la instituţii şi nu se iau măsuri”, a declarat viceprimarul.

Mai mult, potrivit acestuia ar exista nenumărate reclamaţii la conducerea Primăriei. Drumul din comună a fost decopertat în urmă cu două luni, nu s-a mai asfaltat, acum fiind plin de noroi. Totodată, noua staţie de epurare, inaugurată cu în urmă cu o lună, a refulat deja şi a umplut cu dejecţii o zonă locuită de oameni.

Viceprimarul care a avut numeroase conflicte cu primarul, susţine că dacă nu se iau măsuri ar putea avea loc manifestări de amploare în întreaga comună.

Redăm câteva fotografii realizate astăzi în Călinești Oaș.

 

5 comentarii

  1. Daniel Răspunde

    Patru ani il injurati pe primar iar in campania electorala de 30 de zile tot pe el il votati ca va da bani mici bere palinca si nu stiu ce naiba va mai da, asa va trebuie ! Cand o sa votati cu mintea nu cu stomacul mai discutam.

  2. nulitati Răspunde

    Primarul asta poate da mana cu Primarul din Acas.Zero barat pe toate directiile !
    Halal de cetateni ca permit asa ceva.
    Treziti-va. Faceti referendum si schimbati primarul ,RAPID !
    Ce dracu mai asteptati sa -si bata joc de voi ?

  3. Angi Si Nonu Ciobranu Răspunde

    nu te lasa dinule.(nemernici)

  4. Mihai DUNA Răspunde

    Il pupa cineva, candva,undeva?… Pai, cum dracu, ma, sa tot votezi, iar sa votezi un sofer? Eventual, il pui sa-ti faca o pana de cauciuc la roaba, nu-l pui sa conduca o comuna! Oamenii au multe probleme, sunt multi necajiti in comuna Calinesti-oas si satele apartinatoare. Omul nu stie nici sa scrie, nici sa citeasca la nivel de clasa a II-a, chiar daca diplomele au fost „aprovizionate”! Sa minta insa, stie…

  5. Irina Pop Răspunde

    Cu asa primari amu / Inflori Republiku

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.