Ultima actualizare: azi, 21:15

Carol Erdos
Locale

Spectacol umanitar pentru Carol Erdos: Titanic vals de Tudor Mușatescu

Carol Erdos

Carol Erdos

Duminică, 15 septembrie, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord, va avea loc un spectacol umanitar, Titanic vals de Tudor Mușatescu

Reluarea unui mare succes de public, piesa ”Titanic vals” îmbracă, de această dată, haina de gală a unui spectacol caritabil, a unui spectacol UMANITAR, de sprijin a celui mai longeviv actor al secției române a Teatrului de Nord, CAROL ERDOS.

Cunoscutul actor trece prin momente dificile, fiind diagnosticat cu o boală gravă, ce necesită o intervenție urgentă și costisitoare.

Costul unui bilet este de 20 lei, dar generozitatea dumneavoastră poate fi nelimitată. Încasările vor fi donate pentru însănătoșirea celui mai vechi actor în activitate al secției române.

Va fi alături de actorul Carol Erdos și Uniunea artiștilor plastici din Satu Mare prin organizarea unei licitații de tablouri donate de pictori sătmăreni. Tablourile vor fi expuse în foaierul Teatrului de Nord, iar licitația se va desfășura în pauza spectacolului.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrală.

TITANIC VALS

de Tudor Muşatescu

regia artistică Andrei Mihalache

scenografia Alexandru Radu

distribuţia:

Spirache – Vasile Blaga

Dacia – Carmen Frăţilă

Chiriachiţa – Rora Demeter

Sarmisegetuza – Dorina Nemeş

Gena – Raluca Mara

Traian – Vlad Chico

Decebal – Tibor Székely

Petre Dinu – Mihai Alexandru

Stamatescu – Cosmin Domnişan

Rădulescu Nercea – Stelian Roşian

Procopiu – Sorin Oros

VecinaDoica – Gabriela Dorgai

Titanic vals

„Titanic Vals” reînvie burghezia românească din epoca interbelică, luându-i în deriziune condiţia şi aşezând-o în situaţii comice care să-i trădeze neajunsurile. Reacţiile tipizante din familia unui mic slujbaş sunt exce­lent surprinse şi valorificate comic printr-o intrigă strânsă, plină de surprize. Funcţionar conştiincios la pre­fectură şi om de treabă, terorizat, vexat şi ridiculizat „la sânge” de o familie tentaculară şi rapace, ridicolă până la paroxism, în frunte cu Chiriachiţa, „soacra perfectă” – Spirache îşi va savura, într-o bună zi, revanşa asupra tuturor, graţie unei moşteniri inopinate şi unei la fel de senzaţionale alegeri ca deputat. Finalul, tonic, asigură trium­ful lui Spirache, după o suită de scene pline de neprevăzut. 

 

 

 

www.teatruldenord.ro

2 comentarii

  1. amic Răspunde

    Carol, Doamne ajuta sa te faci bine! Multa putere si credinta!

  2. Fedorca Sorin Răspunde

    SA VINA CIT DE MULTI, AJUTATI PT O CAUZA NOBILA!UN ACTOR FOARTE BUN SI UN PROFESOR EXCLENT !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.