Tinerii liberali sătmăreni au participat la „Şcoala Politică”, în Bobald

17 septembrie 2013 | 9 comentarii

Scoala Politica TNLWeekend-ul trecut, la Bobald, a avut loc „Şcoala Politică” organizată de Tineretul Naţional Liberal Satu Mare. Evenimentul s-a desfăşurat pe parcursul a trei zile, în cadrul cărora au avut loc mai multe seminarii şi team building-uri.

Alături de tinerii liberali la eveniment au participat Ovidiu Silaghi, preşedintele Partidului Naţional Liberal Satu Mare, Adrian Ştef preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL, Dorina Grunfeld preşedintele OFL Satu Mare, alături de academician Dr. Virgil Enătescu, profesorul universitar Felician Pop şi directorul Muzeului Judeţean Satu Mare, Liviu Marta care au susţinut seminarii pentru tinerii liberali.

Ovidiu Silaghi i-a felicitat pe tineri pentru buna organizare şi le-a prezentat pe scurt importanţa tinerilor în politică şi de ce este necesară implicarea tineretului în politica curentă. Adrian Ştef a ţinut să prezinte modul prin care un tânăr poate avansa pe plan politic, având în vedere că şi el, la rândul său, a pornit din rândurile tineretului fiind Prim-vicepreşedinte în Biroul Naţional al TNL.

Apoi, academicianul Dr. Virgil Enătescu le-a prezentat tinerilor un seminar despre „Importanţa tinerilor în cadrul unei campanii electorale”, Felician Pop le-a arătat cum trebuie să fie „Imaginea omului politic de azi”, iar directorul Liviu Marta le-a prezentat un scurt material despre „Situl Arheologic Bobald”.

Scopul acestei şcoli politice a fost şi pregătirea tinerilor liberali pentru viitoarele campanii electorale.

Sursa: PNL Satu Mare

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Leo spune:

  S-a vorbit in aceasta tabara de pregatire a pepinierei liberale despre greselile administratiei liberale, despre dezertarea de la Liberalism prin asocierea cu PSD-ul?
  PNL Satu Mare ne-a dezamagit cel mai mult dupa alegerile locale: si-au impartit functiile, si-au pus oameni incapabili pus pe posturi, au politizat administratia publica si, dupa ce i-au criticat pe oamenii de la PD-L, au trecut la racolarea lor, pe unii recompensandu-i cu functii importante. Penelistii satmareni nu trebuie sa uite ce condamnau cand erau in opozitie si ce atitudine au cand sunt la putere!

 2. Marin spune:

  E clar ca omul politic de astazi nu trebuie sa aiba nimic din stofa penelistului de “succes” de astazi, ce a tradat liberalismul!

 3. adina spune:

  cred ca BRATEANU se intoarce in mormint stiind ca partidul lui a ajuns pe mina unor gancsteri, pnl sa transformat in locul de refugiu al mafiotilor si tradatorilor de tara

 4. maria spune:

  Perfecta dreptate are Leo,copie PDL si eu sunt fff dezamagita de ei,stef vorbeste cum a avansat in politica,nu mai pupa ei putere,au demostrat acuma,PNL a devenit un partid familial,pacat,eu voi spune la toata lumea sa nu-i mai voteze,a fost singurul partid in care am mai avut incredere,dar lovitura ptr multi satmareni.

 5. totusi bratianu spune:

  Mai Adina, tu ai tradat limba romana facand 5 greseli cumplite intr-o singura propozitie. Odata termina macar 4 clase primare si apoi mai vorbim!
  .

 6. bratianu spune:

  Asteptam ca profesorul universitar sa faca publica lista cu toate examenele pe care le/a sustinut, ca sa ajungi profesor universitar trebuie sa ai multe examene sustinute. Dar pt nivelul de Bobald e bine si fara!

 7. Liberal spune:

  MAI ARE SILAGHI CUMNATE, SAU A DEVENIT MORTICIA DISPONIBILA?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest