Ultima actualizare: ieri, 21:48

Publicitate

Aquapark-ul Aquastar este deschis permanent şi în sezonul rece

Aquastar Satu Mare (75)Sezonul estival nu s-a încheiat la Aquastar, imperiul apelor din Satu Mare vă oferă nenumărate servicii şi în sezonul rece. Sătmărenii şi nu numai, sunt aşteptaţi la Aquastar pentru a petrece momente de relaxare şi chiar terapeutice în piscinele interioare ale complexului.

Aquapark-ul Aquastar vă oferă posibilitatea petrecerii unei zile întregi fără ca cineva să se plictisească. Aveți numeroase posibilități de petrecere a timpului liber. Indiferent dacă doriți doar să vă scăldați sau dacă doriți ceva mai mult și preferați odihna activă aici veți găsi activitatea potrivită.

La Aquastar puteți încerca cele trei piscinele interioare cu apă încălzită la 32-34°C, piscine de relaxare și distracție  care vă oferă hidro-aeromasaj  cu elemente de senzaţie sau înot. Amatorii de apă termală au la dispoziţie două bazine cu apă termală la o temperatură de 36-38°C.  Un bazin este în aer liber iar al doilea este semi-acoperit. Accesul la acest bazin se face din interiorul complexului. Apele geotermale sunt valorificate la Aquastar, fiind recunoscute calităţile şi beneficiile ei curative şi în sezonul rece. Piscinele termale ale  complexului Aquastar Satu Mare sunt alimentate de puţul K 1 de la o adâncime de  1320 m, din care se aduce la suprafaţă o apă termală de 70 C°. Apele termale de la Aquastar sunt folosite în curele de tratament de tip băi  şi sunt indicate în diferite afecţiuni cum ar fi cele ale aparatului locomotor (reumatismale, artrite, postraumatic), afecţiuni  neurologice periferice (pareze, parestezii, polineuropatii), afecţiuni ginecologice inflamatorii, afecţiuni ale aparatului respirator şi afecţiuni cutanate.

Pe lângă zona acvatică a complexului nu trebuie să ratați zona dedicată saunelor. În lumea saunelor puteţi combina energia naturală cu cea termică, în scop curativ şi profilactic. Și aveți de unde alege… sauna finlandeză, saună salină, saună în infraroșu sau chiar sauna cu aburi.

În cazul unei pauze între două îmbăieri, Aquastar vă pune la dispoziție un sector de distracție și jocuri non acvatice. În plus puteţi face şi sport (tenis de masă, TRX, bootcamp, bodyART, Kardio kick boxing) în sala special amenajată pentru astfel de programe, copiii au un spaţiu de joacă dedicat lor, masa o puteţi servi la restaurantul din incinta complexului sau chiar puteţi alege oricare din variantele de kinetoterapie şi masaj oferite de specialiştii de la Aquastar Satu Mare.

În cadrul complexului Aquastar se pot organiza team-building-uri şi evenimente personalizate.

ZIUA COPILULUI la Aquapark-ul Aquastar Satu Mare!!!

În fiecare zi de LUNI copiii intră gratuit! La cumpărarea unui bilet de adult sau pensionar, pentru o zi sau chiar și pentru 3 ore, un copil (cu vârsta între 0-14 ani) beneficiază de gratuitate! Oferta este valabilă până la sfârșitul anului. Este o bună ocazie să începeți săptămâna cu voie bună!

Aqua Star – Imperiul Apelor este situat în Satu Mare, pe str. Gorunului nr. 8 iar pentru toate noutăţile, accesaţi www.aquastarsatumare.ro