Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bătaie cu repetiţie în Lelei. Un bărbat a ajuns la spital

bataie discotecaDouă scandaluri au avut loc vineri seara şi sâmbătă seara în satul Lelei din comuna Hodod, protagonist principal fiind un bărbat de 33 de ani.

La data de 25.10.2013, orele 22,56, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Zoltan, domiciliat în comuna Hodod, sat Lelei, județul Satu Mare, despre faptul că  G. Levente din localitatea Lelei l-a lovit cu pumnul în zona feței. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de mai sus, în jurul orei 22.40, în timp ce se afla pe str. Principală din localitatea Lelei, G. Levente  de 33 ani, i-a lovit fără motiv cu pumnul în față pe S. Zoltan de 22 ani și S. Bobi de 20 ani, cărora le-a adresat și amenințări cu moartea. Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe, respectiv amenințare.

La data de 26.10.2013, orele 23,20, lucrătorii Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către R. Laurențiu de 25 de ani, din comuna Vervechiu, județul Sălaj, despre faptul că a fost bătut de două persoane necunoscute în centrul localității Lelei. La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm, care în urma verificărilor efectuate, au constatat faptul că, în timp ce se deplasa la barul din localitate pentru unele cumpărături, R. Laurențiu a fost oprit de către G. Levente, de 33 ani și G. Petre, de 29 ani, ambii din Lelei, care după unele discuții contradictorii cu partea vătămată, l-au lovit cu pumnii și picioarele pe corp și peste față, lăsându-l căzut la pământ, fără însă a-i lua bunuri sau obiecte. Victima a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările  în cauză continuă cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.