Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Bătrână din Racşa decedată într-un incendiu

incendiu Moftinu MicO femeie de 80 de ani a murit sâmbătă dimineaţa după ce anexa locuinţei în care se afla a fost cuprinsă de flăcări.

La data de 26.10.2013, lucrătorii Secției 9 Poliție Rurală Negrești-Oaș au fost sesizați prin  Serviciul  Apeluri  de  Urgență  112, de către C. Ioan de 37 de ani, din comuna Racșa, județul Satu Mare, despre faptul că la anexa locuinței numitei M. Maria a izbucnit un incendiu.

La fața locului s-au deplasat lucrători ai secției de poliție rurală și pompierii din cadrul Stației de pompieri Negrești-Oaș, care au stins incendiul, iar in anexă a fost găsit cadavrul numitei M. Maria, de 80 de ani.

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de către lucrători ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Criminalistic din cadrul I.P.J. Satu Mare, fiind solicitat și un medic legist.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit faptul că în cauză nu sunt suspiciuni de omor. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul.

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.