Ultima actualizare: azi, 17:36

Publicitate

Bogdan Briscu: Cum să foloseşti în vânzări ce ai învăţat?

bogdan briscuÎnvăţare=evoluţie.

Până aici totul bine şi frumos. Ai hotărât să înveţi, deci să evoluezi, treaba nu e încă gata!

Pentru a trage foloasele de pe urma învăţăturii, e nevoie să pui în aplicare ce ştii acum. Altfel totul este ca o enciclopedie cu coperţi frumoase care stă pe un raft din bibliotecă.

Cum să pui în aplicare ce ai învăţat?

În primul rând să vrei!

Apoi, să foloseşti noile informaţii în vreun fel. Gândeşte-te unde poţi aplica ce ştii şi aplică!

Hint: încearcă „să vezi” cu ochii minţii tale cum arăţi, ce spui şi cum te simţi când pui în aplicare cele ştiute! Încearcă „să vezi” fiecare moment, cuvânt, pas din partea pe care o să practici. Studiile arată că cei care reuşesc să „vadă” mental acţiunile lor înainte ca acestea să aibă loc îşi cresc enorm şansele de succes.

Mai ai acum doar un pas de făcut, fără de care tot ce ai aplicat până acum rămâne fără valoare dacă nu îl faci: evaluează-ţi rezultatele!

Tu cum îţi evaluezi rezultatele acum?   

Indiferent dacă ești antreprenor, manager sau reprezentant de vânzări, ai nevoie să stăpânești răspunsurile la aceste trei întrebări:

  1. Ce să faci?
  2. Cum să faci?
  3. De ce să faci?

Ce ai de făcut cu afacerea, echipa sau clienții tăi pentru a avea succes?
Cum să procedezi cu afacerea, echipa sau clienții tăi ca să fii sigur că ești pe calea cea bună spre succes?
De ce să faci lucrurile într-un anume fel în afacerea, echipa sau cu clienții tăi?

Iată despre ce vom vorbi la SEMINARUL GRATUIT DE AFACERI “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE”:

  • Cum să afli dacă lucrezi cu clienții potriviți
  • Cum să îți găsești clienții potriviți
  • Cum să ajungi să vorbești cu clienții pe care îi dorești
  • Ce să îi spui unui client, în cel mai scurt timp posibil, ca să îți crești șansele de a-l face să cumpere de la tine și nu de la concurență
  • Cum să afli motivele pentru care un client vrea să cumpere, ca să îi vinzi ceea ce vrea
  • Cum să îți dai seama ce gândește clientul despre produsele/serviciile tale
  • De unde provin obiecțiile clientului
  • Ce să faci cu echipa ta de vânzări ca să fii foarte mulțumit de performanța ei

Vom mai discuta și alte lucruri care te pot interesa, te las să le descoperi venind la SEMINARUL GRATUIT DE AFACERI “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE” !

De cele mai multe ori la unele seminarii afli numai CE ai de făcut. Diferența la seminarul “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE” este că vei afla în plus CUM să procedezi și mai ales DE CE să procedezi într-un anumit fel cu afacerea, echipa sau clienții tăi. În aceste răspunsuri stă secretul succesului tău pe termen scurt, mediu și lung, indiferent de cât de dură este competiția sau de cât de grele sunt vremurile financiare.

Dacă vei ști răspunsurile la aceste trei întrebări, vei reuși acolo unde alții se împotmolesc. “Cel mai mare adversar al unei persoane e ea însăși” spune o vorbă înțeleaptă. Află cum poți deveni cel mai bun prieten al tău, pentru că în interiorul tău se află succesul! Permite-i să iasă la suprafață participând în 6 noiembrie la seminarul gratuit “ANTREPRENOR, MANAGER, REPREZENTANT DE VÂNZĂRI – SOLUȚII VERIFICATE PENTRU PROBLEMELE TALE”.

În plus, dacă vei participa la această întâlnire, vei putea găsi noi colaboratori, pentru că în pauză vei avea ocazia să faci cunoștință cu ceilalți participanți. În sală s-ar putea să fie viitorul tău client nou. Dacă ești reprezentant de vânzări sau manager, poate faci cunoștință cu un angajator mai bun, iar dacă ești antreprenor, poate îți găsești noi membri de valoare pentru echipa ta sau parteneri de afaceri.

Ești așteptat la Satu Mare, Restaurant Paloma, str. Lalelei, nr. 5, în data de 6 noiembrie, miercuri, de la ora 18. Seminarul va dura 2 ore și se va încheia la ora 20. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile în sală.

Ca să îți rezervi un loc, trimite un mail cu mesajul “Particip” aici http://bogdanbriscu.ro/contact/

Dr. Bogdan Briscu – unul dintre puținii traineri și coach de vânzări, management și comunicare din țară care are experiență reală în aceste domenii.

 

Un comentariu

  1. Davilas Satu Mare Răspunde

    Un excelent GRATUTI de VANZARI, pe data de 06 noiembrie de la ora 18, la restaurant Paloma, str. LAlelei nr. 5. MErita din plin !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.