Ultima actualizare: azi, 16:15

Lumea animalelor

Câinii fără stăpân de la Free Life, îngrijiți de tinerii străzii

asociatia steaAstazi, 6 tineri ai strazii, beneficiari ai Asociatiei STEA  au facut o vizita la Adapostul de caini al Asociatiei Free Life. Timp de cateva ore, acestia au ajutat personalul de la adapost la munca cu aceste suflete fara stapan. Tinerii strazii au fost implicati in curatenia custilor si a zonelor din jurul acestora, la transportul de nisip si nivelarea pentru pregatirea altor custi, la hranirea si impartirea apei necuvantatoarelor etc.

Actiunea a fost gandita si initiata de voluntara Asociatiei Free Life, Luminita Silaghi, iar datorita impactului pozitiv asupra tinerilor strazii, echipa Stea doreste sa devina un obicei cel putin o data pe luna.

Chiar daca munca fizica a fost intensa, din punct de vedere emotional aceasta intalnire cu cainii fara stapan a fost benefica pentru beneficiarii nostri. Mila, compasiunea si dorinta de a ajuta pe mai departe au fost cuvintele de ordine. Am fost impresionata de afirmatia unui beneficiar care a spus ca se bucura ca Dumnezeu le-a dat casa acestor caini de pe strazi”, a afirmat Diana Bretan, reprezentantul Asociatiei STEA.

asociatia stea2

Asadar, CASA cainilor maidanezi, abandonati, este asociatia Free Life care lupta sa asigure cele necesare acestor animale, sa asigure servicii medicale etc., organizatie care are nevoie disperata atat de ajutor financiar, de materiale pentru construit custi, cat si de voluntari care sa se implice atat cat timpul le permite, chiar si daca asta inseamna doar momente de afectiune fata de aceste animale.

 

Un comentariu

  1. televizor Răspunde

    Tinerii acestia primesc un ajutor de mare pret de la asociatia Stea. Ar putea merge in fiecare zi la adapost, in felul acesta, ar intoarce un pic din binele primit. Dar foarte multi oameni considera ca trebuie sa primeasca totul fara a da nimic. In cimitire de ce nu pot face curat oamenii cu ajutor social? Oricum, vine iarna si gesturi de acest fel nu vom mai vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.