Cerul a plâns-o pe Vivien Dragoș. Fetița a plecat între îngeri

16 octombrie 2013 | 17 comentarii

inmormantare Vivien Dragos (31)Vivien Dragoș, fetița de 10 ani violată și ucisă de către concubinul surorii sale, a fost înmormântată astăzi în cimitirul de pe str. Rodnei.

Durere și lacrimi pe o ploaie neîntreruptă. Peste 100 de cunoștințe, prieteni, colegi și apropiați ai fetiței, dar și câțiva sătmăreni marcați de acest tragic eveniment au condus-o pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de doi preoți ortodocși, unul dintre ei fiind preotul Tiberiu Vălean cel care a botezat-o.

Înmormântarea a fost organizată de către voluntarii Asociației Acoperământul Maicii Domnului.

Amintim că Vivien Dragoș a dispărut duminică, 6 octombrie. Ea a plecat la biserică la slujbă și nu s-a mai întors. Pe drum s-a întâlnit cu Ovidiu Deteşan, concubinul surorii sale, care a convins-o să-l însoţească până la coliba sa improvizată de lângă lacul Cubic. Acolo, monstrul a violat-o, a ucis-o, i-a pus corpul neînsufleţit într-un sac de plastic şi a aruncat-o lângă baltă. Criminalul s-a prefăcut că o caută timp de mai multe zile, până a fost depistat de poliţişti, şi-a recunoscut fapta şi a fost arestat. El riscă acum 25 de ani de închisoare pentru violarea şi uciderea micuţei care ani de zile i-a îngrijit pe cei doi copii ai săi. Sora lui Vivien, care are 17 ani, este acum gravidă cu al treilea copil.

Vivien a fost condusă pe ultimul drum într-un sicriu alb.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (17)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Doamne asemenea bestii ar merita moartea si ei…. asta nu e pedeapsa , pt. viol si crima a primit casa si mancare gratis … asta numim noi lege si justitie!!!!!

 2. dana spune:

  D-zeu s-o odihneasca!!!
  Iar pe bestie s-o pedepseasca

 3. unu spune:

  Nu-l vad nici pe Stef nici pe Coica. N-au scos nici un cuvint,n-au dat nici un ban. Banii publici se cheltuiesc numai pe ce le aduce lor bani nu pe inmormintarea unui copil violat si ucis. Sa le fie rusine. Baram ca parinti trebuia sa simta ceva. Amindoi au fete….

 4. DOMNUL SA AIVA GRIJA DE TINE SI SA TE PUNA INTRE INGERI DORMI IN PACE

 5. Szabi Szabo spune:

  Dumnezeu sa te ierte Vivi

 6. moarte pt moarte el va iesi din puscarie dar ea e in pamant

 7. Csabi Allonso spune:

  Dumnezeu sa hdinasca an pace

 8. cetatean sm spune:

  Dormi In Pace Ingeras nevinovat.Pe jegosu ala de boschetar,criminal trebuia sa il ingropam de viu.Sper sa aiba cele mai negre zile in puscarie.Stimati gardieni de la penitenciar,va rugam sa luati masuri…Multumim!

 9. Otto Pleth spune:

  moartea e putin spus,taiati cu lama si sarati sau cum a facut TEPES jos scula,sa stii ca eu as da sarea

 10. toma spune:

  ne poate spune DGASPC si SPAS cu poate o MINORA de 17 ani (!) sa astepte al TREILEA copil???????!!!!!!

 11. Nemes Flora spune:

  ar trebuiii ars pe rug de viu ca un exemplu pt toti criminalii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest