Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Elevi din Wolfenbuttel şi Rzeszow în Satu Mare

primarie-eminescuViceprimarul municipiului Satu Mare, Dr. Roca Radu a întâmpinat, astăzi, în sala de şedinţe a Consiliului Local, elevii din oraşele înfrăţite Wolfenbuttel- Germania şi Rzeszow- Polonia care participă în aceste zile la competiţia de baschet organizată de  Colegiul Naţional Mihai Eminescu.

“Competiţia la care participaţi acum este una din activităţile care are rolul de a închega relaţiile dintre ţări şi oraşe, fiecare în parte sunteţi mesagerii oraşului şi ţării pe care o reprezentaţi având rolul de a transmite şi cunoaşte mai mult despre cultura şi tradiţiile fiecărei zone. Vă doresc succes la competiţia sportivă, să vă bucuraţi de zilele însorite la Satu Mare, şedere plăcută în oraşul de pe Someş!”,  le-a urat viceprimarul Roca Radu.

Elevii sunt însoţiţi de prof. Eva Maria Albu şi prof. Klaus Hantelmann din partea Liceului Gymnasium Grosse Schule Wolfenbuttel iar din partea V Liceum Ogólnoksztalcacego Rzeszow sunt însoţiţi de Wilk Wojciech-director, Filipek Adam-director administrativ şi Mylda Zdzislaw – antrenor.

Sursa: Primăria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.