Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Olimpia înscrie după 3 etape și învinge FC Bihor, scor 2 – 0 (FOTO)

olimpia fc bihor (10)Galben-albaștrii au învins astăzi în fața propriilor suporteri FC Bihor cu scorul de 2 – 0. Au marcat în minutul 14, Feier și în minutul 65, Villand. Olimpia reușește în acest fel să spargă gheața după 3 etape în care nu a marcat.  În urma acestei victorii acumulează 13 puncte în clasament și are +3 la golaveraj.

Goalkeeper-ul sătmărean Marius Șuta a fost unul dintre evidențiații partidei. Acesta a reușit câteva parade spectaculoase și importante în economia rezultatului final. Mijlocașul Gavrilescu a fost cel care a creat panică pe partea dreaptă de fiecare dată când avea posesia și cel care a dat naștere fazelor din care s-a marcat. La primul gol din minutul 14, Gavrilescu a centrat de pe dreapta, Dragoș a reluat în direcția porții spre colțul lung și Feier a împins mingea cu capul, chiar dacă a intrat greu, în plasa porții bihorene. La golul doi din minutul 65, același Gavrilescu depășește în viteză, pe partea dreaptă de atac, defensiva orădeană și centrează în zona punctului cu var spre un coechipier. Mingea trece de acesta însă vine din urmă în viteză Villand și reia splendid cu latul în colțul porții adverse. În momentul în care a fost schimbat din cauza unei întinderi, în minutul 67, Gavrilescu a fost aplaudat de întreg stadionul.

Meciul nu a fost însă unul ușor, oaspeții au jucat bine și au presat poarta sătmăreană. S-a remarcat la roș-albaștrii bihoreni jucătorul Sebastian Ianc care a jucat cu succes rolul de „regizor” la mijlocul terenului. Ultima ocazie a meciului i-a aparținut fundașului dreapta sătmărean, Dumitru Muntean, care a trimis puțin pe lângă poartă din lovitură liberă și a fost aproape să-și facă un cadou de ziua onomastică. După meci jucătorii l-au sărbătorit cu tort la vestiar. „A fost un meci destul de greu şi mă bucur că de ziua mea echipa a reuşit să-mi facă o surpriză”, a declarat la conferința de presă sărbătoritul Muntean.

Antrenorul Olimpiei Tiberiu Csik a declarat că defensiva sătmăreană a scârțâit puțin în a doua jumătate a primei reprize datorită unor probleme tactice, care au fost însă rezolvate la pauză.

Toată săptămâna am vorbit numai de victorie și le-am spus că trebuie să câștigăm meciul. Este meritul băieților, am simțit că nu aveam cum să scăpăm victoria. Sigur că și orădenii au avut momente bune de joc dar este important că am marcat și nu am primit gol”, a declarat după meci, antrenorul Csik.

Conform unor surse off- the- record galeria Olimpiei, Commando Oli, este nemulțumită datorită faptului că a cumpărat bilete înaintea meciului iar la pauză o parte dintre membrii acesteia, nu au mai fost lăsați să intre pe stadion. 

3 comentarii

  1. ionuc Răspunde

    toti l-au aplaudat pe Gavrilescu la schimbare cu exceptia politicianului Kereskeny

  2. cosminel Răspunde

    bravo SISI,iar ai facut 3 puncte ,oare marele antrenor cu SAPTE GRUPE DE COPII stie???sau el chiar crede ca o cistigat pe bune meciul…………………apropo,la pariuri meciul a fost blocat …….hmmm oare de ce???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.