Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Peste 250 de amenzi aplicate în două zile, în valoare de peste 20.000 lei

politia rutieraÎn perioada 04-05.10.2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 288 sancţiuni contravenţionale în valoare de  22 010 lei.

 Printre cei sancţionaţi se numără 27 biciclişti, 2 căruţaşi, 4 pietoni, 139 conducători auto care nu respectat regimul legal de viteză, 29 care nu au folosit centura de siguranţă,  4 pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii, 19 care nu aveau documentele asupra lor, 18 care conduceau autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice,  12 pentru opriri sau staţionări în locuri interzise.

 Poliţiştii formaţiunii rutiere din cadrul Poliţiei oraşului Negreşti Oaş i-au depistat în trafic pe:

–         IULIU H, de 57 ani, care, pe raza localităţii Trip conducea o autobasculantă, în timp ce avea permisul de conducere ridicat în vederea suspendării. Din verificări a rezultat că autobasculanta este radiată din circulaţie şi a fost încredinţată spre conducere persoanei în cauză de către DUMITRU C, de 38 ani. Pe numele celor doi au fost întocmite doare penale pentru coducere fără permis şi conducere autovehicul neînmatriculat, respectiv încredinţarea spre conducere a unui autovehicul unei persoane ce are permisul suspendat şi punere în circulaţie auto neîmatriculat;

–         DUMITRU D., de 28 ani, care pe strada Barajului din localitatea Călineşti Oaş conducea o motocicletă fără a poseda permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal.

Sursa: Poliția Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.