Ultima actualizare: azi, 10:48

dr. Levai Lehar, clinica Vitreum
Publicitate

Premieră în Satu Mare: Intervenții cu LASER pentru reducerea dioptriilor la clinica Vitreum

dr. Levai Lehar, clinica Vitreum

dr. Levai Lehar

Centrul oftalmologic Vitreum, înființat de dr. Levai Lehar, este prima clinică din Satu Mare care efectuează intervenții cu LASER pentru reducerea dioptriilor.

Chirurgia refractivă corectează deficiențele de vedere precum miopia, hipermetropia sau astigmatismul. Cu ajutorul chirurgiei refractive este eliminată dependența pacientului (care suferă de miopie, hipermetropie sau astigmatism) de ochelari sau lentile de contact. Deficiențele de vedere pot fi corectate fie prin remodelarea corneei, fie prin înlocuirea cristalinului natural cu un cristalin artificial. Remodelarea corneei se face cu ajutorul unui aparat numit “laser excimer”. Deficiențele de vedere pot fi corectate în general prin intermediul chirurgiei refractive la persoane care au împlinit deja 18 ani și la care există dovada stagnării evoluției dioptriilor.

Activitatea clinicii Vitreum cunoaște o dinamică diversificată, azi fiind acoperite toate sub-specialitățile oftalmologice medicale, de explorări funcționale, diagnostic și chirurgicale. Aparatura utilizată în cadrul clinicii Vitreum este de ultimă generație, atât în ceea ce privește partea de investigații cât și în partea de intervenții chirurgicale. Laserul Excimer din dotarea clinicii este unul din puținele aparate existente în România și este cotat numărul unu în lume.

Clinica Vitreum este condusă de medicul specialist oftalmolog Levai Lehar având numeroase specializări la Cluj Napoca, Oradea, Bucureşti, Debrecen, Budapesta şi în Spania.

Clinica oftalmologică Vitreum se află în Satu Mare, pe str. Ady Endre nr. 11. Pentru programări puteți suna la numerele de telefon: (+4) 0740.231.559 sau (+4) 0261.716.459. Mai multe detalii găsiți pe www.vitreum.ro

 

10 comentarii

  1. Viorica Schulc

    Mii de multumiri domnului doctor Levai Lehar , pentru daruirea si priceperea profesionala excelenta !Ne bucuram ca am apelat la domnia lui si am trecut cu bine de o operatie de cataracta ,a mamei mele ,de 80 de ani !Suntem mandri ,sa-l avem in SATU MARE !

  2. Liliana

    Felicitari pentru premiera si pentru publicitate, dar nu strica daca precizati si tarifele pentru operatii! Succes in continuare!

  3. Diana Mocan

    Super realizare pentru Satu Mare, încă un plus de valoare cu această clinică.

  4. Nicoleta Rebeca

    bravo voua

  5. Marya Stan

    buna si la ce pret ar fi corectarea corneei

  6. Orza Lavinia

    unde putem vedea tarifele?

  7. Xpert

    este un medic care nu respecta programarile, ajungi sa stai cate 2 ore ca sa intri la consultatie si nici macar nu te consulta el de fapt o asistenta de a acestuia, o lipsa totala de comunicare cu pacientii, sunt profund nemultumit de serviciile prestate de acest medic!!!!!!!!

    • Levai Lehar

      Buna ziua
      Clinicii Vitreum se adreseaza atat pacienti cu probleme mai putin grave unde o consultatie dureaza cateva minute, cat si pacienti cu cele mai grave patologii oculare unde sunt necesare uneori investigatii si tratamente de complexitate ridicata care necesita timp si din cauza carora, uneori, pot apare decalaje in program. Scopul nostru este in primul rand de a obtine rezultatele cele mai bune in urma actului medical efectuat si nu de a transforma actul medical intr-o graba sau cursa contra cronometru in care rezultatul medical ar avea de suferit.
      Toate consultatiile si tratamentele le efectuez personal, ceilalti membri ai echipei clinicii efectueaza sub controlul si supravegherea mea masuratori pregatitoare pentru consultatia care urmeaza sa fie efectuata de catre mine, tocmai pentru cresterea eficientei activitatii.
      Ca si pana in prezent si de aici inainte ne vom stradui sa satisfacem nevoile pacientilor nostri.
      Va multumesc pentru intelegere.
      Cu respect
      Dr. Levai Lehar

  8. Stropelnita Victor-Sergiu

    Sotia mea foloseste o crema pentru epilat dintr-o gama profesionala, daca e cineva interesat sa arunce o privire 1 minut sa vada despre ce e vorba, sunt convins ca ve-ti dori asa ceva si nu va ve-ti desparti niciodata de aceasta crema deoarece este foarte buna. In familia mea mai multe persoane o foloseste si sunt foarte multumite. Se poate vedea si chiar cumpara de la adresa de mai jos, multumesc:

    http://mhlnk.com/BD01A98C

  9. Catalin Horatiu

    doctorul este din jibou .fiul lui levoi care are firma de consectii,,multumesc

Comentariile sunt dezactivate.