Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Primarul Coica şi preşedintele Ştef au făcut pace de Zilele Recoltei (Foto)

Ziua Recoltei 2013 (37)Primarul Dorel Coica şi preşedintele Adrian s-au împăcat astăzi, anunţând că de acum înainte Zilele Recoltei vor fi organizate de Primăria Satu Mare și Consiliul Județean. Dacă în urmă cu câteva zile cei doi s-au ironizat în conferinţe de presă, astăzi au urcat împreună pe scena din Piaţa 25 Octombrie şi au deschis ediţia a III-a a Zilelor Recoltei.

Această sărbătoare a Zilei Recoltei este organizată de Consiliul Judeţean şi Primăria Satu Mare, preşedintele Adrian Ştef şi primarul Dorel Coica. Deschidem împreună cu Adrian Ştef, Zilele Recoltei din municipiul şi judeţul Satu Mare”, a spus Coica.

Vreau să liniştesc pe toată lumea care-şi făcea probleme că vor fi foarte multe zile ale recoltei în judeţul Satu Mare că va fi numai una şi de acum înainte organizată în fiecare an de Primărie şi Consiliul Judeţean”, a afirmat și Ştef.

Timp de trei zile, până duminică, îşi oferă spre vânzare produsele peste 50 de producători de produse tradiţionale şi ecologice, constând în fructe, legume, lactate, panificaţie, produse din carne, băuturi alcoolice.

Încercăm să venim în întâmpinarea consumatorilor din municipiul Satu Mare şi judeţ cu produse de calitate. Sătmărenii sunt invitaţi să guste şi să cumpere produsele noastre, pentru care garantăm“, a spus Ioan Pop, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Produse Tradiţionale.

Organizatorii au pregătit și un spectacol folcloric pentru prima zi, urmând pe scenă mai mulți interpreți în frunte cu Petrică Mureșan.

21 comentarii

  1. Parapici Răspunde

    Viceprimar PAPICI cea INCOMPATIBILA, mai are tupeul sa apara in poze???? Este o nesimtire ce a facut aceasta PAPIta, a mers la primarie sa fure si sa-imbogateasca agentia de turism. Nesimtire!!!

  2. Liberal Răspunde

    Mie mi-e clar de care parte a tarabei sunt taranii. De cealalta parte sunt agricultorii.
    Ne povestiti si cum a fost la cheful de ieri? Cine a fost acolo? Brighi sau Morticia?
    Ne spuneti cum au platit europenii cheful de la subsolul palatului?
    Ba, jegosilor, ne lasati?

  3. cretu Răspunde

    nu mai tine cu spectacole incopetentilor lumea vrea fapte si realizari ..vine iarna cum vor plati gazul satmareni , coica? le vei cinta ? sau le vei trimite aspirine la domiciliu

  4. florisal Răspunde

    Nu se vede in poza, dar in spate era Babut si striga Florisal, Florisal!

  5. meme Răspunde

    mare suparare la iudemerei ca nu mai ajung la ciolan si nu pot face ce faceau prin judet cu sacii de bani…..acum incearca sa stearga monumentelel romanesti si bisericile de pe hartile oraselor din satmar si publica carti ofensatoare la adresa romanilor….cam asta le este ocupatia de cand au pierdut alegerile si cum nu sunt in stare de altceva tot de potlogarii se tin…nu degeaba posteaza la greu impotriva noilor de la judet

    • Norick Răspunde

      @meme : bucura-te de-ai tai cum mananca mici si chiftele,pana ce tu acasa numai mamaliga cu varza…Si fi fericit in blocul tau izolat pe gratis…:-)))

      • meme Răspunde

        de iudemerei nu e voie sa ne atingem?
        e liber pentru ei la… .smanglit?
        scuze,am nimerit …gresit????

        • meme Răspunde

          @norik:ia mai dute-n pu.a mea,ca in Panama merg desteptii!!!

          • Norick

            @meme : da’ ce frumos vorbesti…Defapt la tarani cultura asta ce o reprezinti Tu trebuie atins.Felicitari ! Oricum socieatea are nevoie si de muncitori necalificati…:-)))

  6. Liberal Răspunde

    Ce reprezinta PNL? Un partid de ipocriti,daca e sa apreciem pozitionarea lui Crin Antonescu, ce a anuntat astazi ca este impotriva legii insolventei, ce, practic, inchide Realitatea TV,insa articolul ce incalca principiile de drept, retroactivitatea legii,a fost introdus de omul lui Crin, vicepremierul liberal Chitoiu.

  7. pesedist Răspunde

    Rusine PNL Satu Mare! Cum va puteti lasa ,mai liberalilor, condusi de indivizi precum Stef, Babut si Papici! Nu va e rusine sa va mai deschideti gura si sa criticati PSD-ul?

  8. Adi Răspunde

    Dorele! Niste poze de la Oktoberfest de saptamana trecuta nu ne postezi? Astea cu Stef si cu balciul asta de doi bani si… doua babe sunt penibile rau!

  9. profesor Răspunde

    Dle profesor Ioan Pop, stati departe de gasca asta de incompetenti si nemernici.Locul dvs nu este linga ei.

  10. Deejay Răspunde

    PE EI I-ATI VRUT PE EI I-ATI PRIMIT CU TOT CU PROMISIUNILE LOR! PACAT CA RAMAN DOAR PROMISIUNi. FACETI O COMPARATIE INTRE MULT VESTITUL GYUSZI BACSI, CSEHI ARPAD SI REALIZARILE FACUTE ATUNCI (ca avem multe lucruri bune de enumerat) SI CE AVEM ACUM! :)) VA ASCULT!?! BAIRAM SI MANELE :)) NIMIC MAI MULT!!! SI TOATE ASTEA DIN BANII NOSTRI!!! PENIBIL. DOAMNE FERI! :))) JALEEE

  11. liviut Răspunde

    nesimtita de papici mai are curajul sa iasa printre oamen???deci femeia asta nu mai are rusine deloc

  12. altex Răspunde

    Duminica am trecut pe’acolo, ce sa zic, max. 30 de persoane se plimbau. Produse scumpe,-din pacate-(agricultura intentionat bagat in faliment de catre guvernanti), mai bine le cumparam de la supermarket la jumatate pret.

  13. dudu Răspunde

    da’ recolta unde era ??? …

  14. IOAN Răspunde

    la furat in duo inainteeeeeeee mars.

  15. ioan Răspunde

    na amu sa vedeti ce bine va merge judetul si orasul.vai de mama noastra,de la anderco incoace nu am mai avut asa hoti la conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.