Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

Primarul Coica a verificat stadiul lucrărilor de renovare a pieţelor sătmărene

primar Coica vizita piataAstăzi, 10 octombrie, primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel alături de administratorul public, Băbuţ Domuţa Dan, au efectuat o vizită de lucru la blocurile IAS Vetiş pentru a verifica stadiul lucrărilor la fosa septică şi canalizarea spre blocurile IAS, precum şi calea de acces către fosa septică.

Primarul municipiul a ajuns astăzi şi la Piaţa Someş unde se execută lucrările de modernizare a halei de lactate (reparaţii la acoperiş, izolare pereţi, montare de geamuri termopane etc.)

Cu această ocazie, edilul şef a discutat şi cu vânzătorii de flori pe tema  renovării locaţiei unde aceştia îşi desfăşoară activitatea.

După renovarea halei de lactate din Piaţa Mică se va turna covor asfaltic pe tot perimetrul pieţei. S-a constatat că lucrările sunt în grafic şi urmează a fi finalizate  până la sfârşitul acestei luni.

Tot astăzi, au început şi lucrările de modernizare a halei de lactate din Piaţa de Alimente nr.1.

Sursa: Primaria Satu Mare

2 comentarii

  1. Investigatii Satu Mare Răspunde

    După care a mai virat 1.000.000 RON in conturile Florisal!

  2. Daniel Răspunde

    Nu iti trebuie facultate sa iti dai seama ca primarul Coica este santajabil, a rezolvat Sile Puscas si Ioan Rus cu Banca Transilvania iar Coica sta mai linistit cu creditul. Iar Sile Puscas junior isi poate face afacerile imobiliare la Cluj cu banii de la satmareni (Florisal) si baimareni (Drusal)…si se poate plimba cu Range Roverul de 100.000 euro!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.