Ultima actualizare: azi, 10:14

Locale

Un elev a furat telefonul unei profesoare după care a amenințat că se sinucide

elevAstăzi, în jurul orelor 10,30 Poliția a fost sesizată, de către conducerea Școlii Gimnaziale Mircea Eliade  din municipiul Satu Mare, despre faptul că  un  elev din clasa a V-a, de 12 ani, din Satu Mare,  între  orele 09:00 – 10:00, a sustras un telefon mobil, care aparținea unei profesoare, cauzând un prejudiciu in valoare de 100 lei.

Până la sosirea polițiștilor, elevul, cu ajutorul părții tăietoare demontate din ascuțitoarea personală,  s-a zgâriat la degetul mic de la mâna stânga amenințând în fața clasei că se sinucide daca va fi anunțat părintele maternal, la care se află în plasament de 10 ani.
Elevului i s-a  acordat primul ajutor medical și a fost consiliat psihologic de către consilierul psihologic al unității de învățământ, ulterior fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean I Satu Mare, Secția UPU pentru acordarea ajutorului de specialitate.

Prejudiciul a fost recuperat si predat parții vătămate.

Sursa: Poliția Satu Mare

2 comentarii

  1. Ionel Răspunde

    Felicitari profesorilor si conducerii scolii Mircea Eliade. Au fost in stare sa cheme politia si sa traumatizeze un copil aflat in plasament. Totul pentru un telefon de 100 lei. Ba mai mult l-au si trimis cu ambulanta la spital pentru o taietura banala dupa cum reiese din articol. Pai da asta este educatie? Asta e o bataie de joc a unor idioti care isi spun profesori. Un copil de clasa a V a trebuie dus la Politie? Nu exista alte cai mai adecvate acestei varste sa i se arate ca a gresit, respectiv discutii cu copilul, o integrare mai buna a acestuia in colectiv? Directorul scolii si persoana care a sesizat politia ar trebui sa isi dea DEMISIA!

    • misu Răspunde

      nu au ce face draga Ionel…ii obliga prostia aia de Plan National pentru siguranta in scoli…ca sa intelegi mai bine in ziua de azi nu te mai poti bate in scoala pentru gagici ca se raporteaza evenimentul pana la mister ponta…iti dai seama in ce mediu scolar vor creste acesti elevi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.