Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Un tânăr a tâlhărit o femeie pe stradă. I-a smuls lănţişorul de la gât

smuls lantisorPoliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale şi cei ai Compartimentului de Proximitate din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, au reuşit, în scurt timp de la comiterea unei tâlhării, să-l reţină pe principalul suspect, un tânăr de 23 de ani, din Lazuri. Bărbatul a smuls un lanţ din aur de la gâtul unei femei, pe stradă, şi a fugit apoi de la locul faptei, sperând că astfel nu va răspunde pentru infracţiunea  comisă.

          Victima, o sătmăreancă de 28 de ani, a sesizat însă de îndată Poliţia, şi în mai puţin de 24 de ore bărbatul care a acostat-o era reţinut de poliţişti în Arestul Inspectoratului. Mai mult, poliţiştii au stabilit şi că bijuteria a fost amanetată de suspect, acesta motivând că avea nevoie de bani.

          Robert K., de 23 de ani, din Lazuri, va fi prezentat magistraţilor, astăzi, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Sursa: Poliţia Satu Mare

2 comentarii

  1. televizor Răspunde

    Daca i-am taia un brat, nu ar ma fura.Asa, in conditiile de azi, face 2 luni inchisoare si il vedem iar pe strada, proaspat si odihnit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.