UPDATE: Accident cu patru maşini între Ciuperceni şi Livada, cauzat de un autoturism al Poliţiei de Frontieră

4 noiembrie 2013 | 4 comentarii
accident

accident

UPDATE: ora 16:40 – O maşină a Poliţiei de Frontieră, implicată în accident.

Conform primelor informaţii, un poliţist de frontieră aflat la volanul unei maşini de serviciu a intrat din spate într-o coloană de maşini, avariind alte trei autoturisme. Autoturismul Poliţiei de Frontieră, care nu era inscripţionat, a lovit o maşină cu numere de Cehia, aceasta a fost proiectată în maşina din faţa sa cu numere de Maramureş, aceasta lovind la rândul său maşina din faţă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Roxana Cristea, a declarat că poliţistul de frontieră, în vârstă de 35 de ani, a fost transporta de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru investigaţii medicale.

Maşina Poliţiei de Frontieră a fost avariată în proporţie de 10%.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri timp de aproximativ 30 de minute.

 

 

ORA 16: 15 – Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 15:30, în judeţul Satu Mare, traficul rutier a fost întrerupt pe DN19, între localităţile Ciuperceni şi Livada, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme.

O persoană a suferit leziuni minore. Cauza probabilă a accidentului a fost nepăstrarea unei distanţe corespunzătoare în mers.

Vom reveni cu detalii.

Etichete: , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (4)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Isti Magos spune:

  o ora si 30 minute

 2. cornholio spune:

  mai mult de o ora pt nimic.rusine,rusine!

 3. eu spune:

  1 ora si 25 de minute mai exact! pt o ciocnire de nimic. paguba totala maxim 1500 de lei. era greu sa traga pe dreapta masinile sa nu se formeze o coloana de cel putin 5 km?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest