Adrian Cozma, reales preşedinte al filialei Tineretului Democrat Liberal

22 noiembrie 2013 | 19 comentarii

alegeri TDL Satu Mare (2)Adrian Cozma a fost astăzi ales preşedinte al Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Satu Mare. Prim-vicepreşedinţi au fost aleşi Gheorghe Filip şi Lucia Almoşi.

Conferinţa a început cu cuvântul preşedintelui Organizaţiei Judeţene de Tineret a PNL Satu Mare, Gheorghe Rişcău, acesta transmiţând „un gând şi o rugăminte de a fi jucători şi nu spectatori”.

Secretarul general al PDL Satu Mare, Sorin Ghilea, a afirmat că PDL este pe trend ascendent, reformat 100% care nu mai depinde de acum de un singur om şi „respiră democraţie”. Ghilea a ţinut să facă unele precizări referitoare la fostul lor coleg de partid Sergiu Băbăşan, pe care l-a caracterizat inteligent, dar care nu a avut răbdare şi a vrut să fie deputat în Colegiul 2 deşi nu se mai organizează alegeri, sau primar. Potrivit acestuia, Băbăşan a recurs la insultă şi calomnie la adresa colegilor săi de partid, a ales o cale greşită, dar până la urmă, când nu mai exista cale de întoarcere şi-a dat demisia.

Preşedintele filialei municipale a PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, a subliniat faptul că sala este plină, organizaţia este puternică iar Adrian Cozma este foarte bun din moment ce este singurul candidat pentru această funcţie. El i-a asigurat pe tineri că PDL va reveni la guvernare la Satu Mare dacă tineretul se va implica în campanie. Claudiu Ardelean a subliniat că bătălia va fi una grea deoarece PDL trebuie să se lupte cu caracatiţa USL care nu-şi urmăreşte decât interesele proprii, nicidecum ale sătmărenilor.

La rândul său, preşedintele filialei tineretului PDL din Odoreu, Gheorghe Filip le-a explicat colegilor de partid de ce merită ca un tânăr să facă politică. El consideră că tineretul are o altă viziune asupra politicului, şi anume faptul că noua generaţie va lupta pentru cetăţeni, nu pentru putere cum se întâmplă acum.

Singur candidat pentru funcţia de preşedinte, Adrian Cozma a fost ales de către cei peste 100 de tineri prezenţi la conferinţă.

El a ţinut să sublinieze faptul că în sală sunt foarte mulţi tineri, semn că nu toată conducere a migrat spre PMP, după cum susţine preşedinta Laura Bota.

El i-a dat şi replica Laurei Bota, fără să-i pomenească numele, spunând că te naşti cu bunele maniere, nu trebuie să le citeşti în cărţi. În glumă, el a spus că poate dacă ar fi citit acest Cod al bunelor maniere ar fi făcut „pictoriale prin portbagaje”

În cadrul conferinţei, Gheorghe Filip şi Lucia Almoşi au fost aleşi prim-vicepreşedinţi, Alin Lupou a fost ales secretar general, fiind desemnaţi şi nouă vicepreşedinţi.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (19)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mihai spune:

  Multumim domnisorule ca ii mentii vie amintirea Laurei Bota in PDL

 2. Mihai spune:

  Din cate vad nu mai poti trai fara Laura Bota. I-ati o poza cu ea, sa o ti mereu la tine asa poate nu o sa ii mai duci doru ca,sa vorbesti tot timpu despre ea

 3. Eu spune:

  Reales de cine?????

 4. Alex spune:

  Ar fi bine sa citesti codu bunelor maniere pentru ca nu stiu ce ii mai grav sau mai rau sa faci pictorial in porbagaj sau sa faci contrabanda de tigari?

  • :)) spune:

   zau k nu va inteleg…c plm tot comentati la adresa lui? noi romanii stim sa dam din gura…dar fapte “0″. fa tu o schimbare…pana atunci ciocu mic la adresa celor care fac.tigari? zau asa…l-ai vazut tu? nu.deci iar, ciocu mic.va lasati fraieriti de “coica” woow…adrian cosma e rau?? baaah…”scoica” apare zi de zi cu ;cate o ambulanta noua…el ce face? tot tigari? :))) sunteti niste papagalik…va place sa comentati si sa faceti propaganda.de aia merge tara asta asa.

  • :)) spune:

   si da…tu ia cateva ore de gramatica…poate ai bune maniere :)) insa ai lacune mari in gramatica…sau , probabil nu ai ajuns la semnele de punctuatie :)))

 5. Dorel spune:

  Felicitari TDL, este o organizatie vie si ambitioasa! Va doresc succes, nu-i mai bagati in seama pe toti rautaciosii si toate parasutele.

 6. lucian spune:

  discursul celui mai mare in functie de la acea madsa a fost despre Babasan, iar al proaspatului ales despre duduia Bota?

 7. Marga spune:

  Felicitari acestor tineri care au ales sa se implice si sa faca ceva pentru societatea noastra. E usor doar sa comentezi de pe margine, dar sa nu faci nimic.

 8. Lora spune:

  Eu sunt de acord cu domnul Cozma, are perfecta dreptatae in ceea ce spune despre Bota. Femeia aia ar trebui sa isi vada de treaba si sa nu isi faca imagine pe spatele altora, aparand cu minciuni.

  • Vespassian spune:

   Faptul ca din poze reiese ca sala era aproape plina spune ceva despre TDL. Nu ca tin cu ei, dar pararea mea e ca sunt cea mai vizibila organizatie de tineret din Satu Mare. Tineti-o tot asa!

 9. flacara violeta spune:

  …felicitari tinerilor PDL,felicitari Adi Cosma! Acestia sunt viitorul democratiei romanesti.Nu stiu cum un tanar cu scaun la cap poate face parte din psd cand se stie ca acesta este urmasul pcr, care le-a omorat bunicii,tatii,unchii,vecinii si toti cei care nu aplaudau marile realizari!Cititi si mai cugetati!De asemenea pnl -ul este un psd mai mic ,se vede dupa actiunile din ultimul an si jumatate,la care este partas! De aceea PDL si tinerii lui sun VIITORUL SANATOS AL TARII ! MULT SUCCES!

 10. ssssssssssssssss spune:

  SORIN GHILEA ar trebui sa dispara din pdl ca din cauza lui se dezmembreaza tot

 11. laci spune:

  ba io cred ca-i nepretuit individu , el cu femela lui. numai ei ar mai putea aduna o armata de pdlisti daca sar imperechea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest