Ultima actualizare: azi, 18:20

Locale

Atenţie la înşelăciuni. La Satu Mare a apărut metoda „bani pentru scutece”

usaUn nou caz de înșelăciune a fost reclamant polițiștilor din Satu Mare. O sătmăreancă le-a relatat poliţiştilor că, luni, la ușa locuinței sale s-a prezentat dimineața un bărbat care i-a cerut bani de scutece pentru copilul său.

Pentru a face credibilă povestea, bărbatul i-a spus că este ruda vecinilor de la parter și abia acum a ajuns din Ungaria cu un copilaș mic.

Femeia, de bună-credință, i-a dat bărbatului 100 de lei, însă Dominik G., din Satu Mare, depistat mai târziu de polițiști, s-a dovedit a fi, nu un tată grijuliu, ci doar un suspect într-un dosar de îngălăciune întocmit de polițiști pe numele său.

Poliția Satu Mare atrage atenția la persoanele care încearcă prin diferite metode să vă câștige încrederea și apoi, profitând de buna dumneavoastră credință, vă păgubesc de sume de bani sau diverse bunuri.

Nu vă lăsați convinși de povești concepute special de escroci pentru a vă induce în eroare, verificați informațiile primite, iar dacă bănuiți că sunteți în fața unui infractor, nu ezitați să apelați numărul de urgență 112!  

Sursa: Poliția Satu Mare

2 comentarii

  1. Marian Răspunde

    Si mama pe patit exact aceasi faza, ca venit din strainate si ca e ruda cu o familie de la parter si tot felu de prosti. Nu dati bani nici la cei care vin pentru donati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.