Averea declarată a lui Viorel Pintea. Avea salariu de peste 4.000 de lei

25 noiembrie 2013 | 9 comentarii

Viorel Pintea DNA (5)Directorul APIA Satu Mare, Viorel Pintea, arestat pentru luare de mită în formă continuată după ce a fost prins prin în flagrant în timp ce primea 3.000 de euro, are o avere considerabilă.

Conform declaraţiei de avere depusă anul trecut, Viorel Pintea deţine peste de 30 de hectare de teren agricol, din care 1,5 sunt în intravilan, un apartament, o casă în Cluj Napoca şi una în Viile Satu Mare.

Acesta avea şi un salariu nu tocmai mic, de peste 4.000 de lei/lună.

De asemenea, deţine investiţii de peste 700.000 de lei la diferite fonduri, fiind şi jucător la bursă.

Viorel Pintea nu este pentru prima dată în atenţia presei. El a obţinut în 2008 peste 1,2 milioane euro din vânzarea unui teren din apropierea hipermarketului Real.

Pintea a fost numit la şefia APIA Satu Mare în vremea guvernării PDL, el fiind cunoscut drept un apropiat al lui Ioan Oltean, fost secretar general al partidului.

Soţia sa este angajată a Oficiului Judeţean de Cadastru şi Publicitate Imobiliară iar fiul său la Garda de Mediu.

Vezi PINTEA VIOREL declaratie avere

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (9)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Attila Mutter spune:

  si averile nedeclarate prin multe localitati din judet

 2. jeanvlajean spune:

  un salar f f mic pt dirai fonctia lu pintea….citymanagerul de la carei are 8.084 saalr de incadrare plus ce pica de la proiectele ue iar ginerica de primar are peste 4 mii salar de incadrare plus proiectele,la fel ca pintea …si e doar un simplu functionar la primarie la carei….

 3. gregoir spune:

  iar fiul sau ia spaga cu garda de mediu era corect

 4. demon spune:

  Praf in ochi.
  va sta 1 an in parnaie , si il asteapta conturile de milioane de euro.Bine mersi.
  ASA SE FACE AVERE.

 5. Galiano spune:

  interesant..un bugetar poate sa stringa averi peste averi ,iar cei care au firme proprii abia isi mai duc zilele 8ma refer la cei care nu lucreaza cu statul)
  NORMAL AR FI CA TOT CE NU POATE DOVEDI SA-I FIE LUAT..
  CAM ASA ESTE IN VEST….DAR LA NOI CA LA NIMENI …UN AB S-AU DOI CU SUSPENDARE SI APOI BINE MERSI…

 6. Galiano spune:

  cum se face ca cei mai bogati oameni din Romania sunt bugetarii…nu cei care produc ci cei care stau si intind mina????? asta da societate….

 7. fermier cinstit spune:

  ..sa-i fie confiscata averea care nu o poate justifica! Acest imbuibat cerea bani cu mare nerusinare fermierilor (celor cu suprafete mari),stiind ca acestia vor tacea.S-a folosit de functiile lui si consoartei plus ale progeniturii ,pt. a face bani,pentru santaj,pt. ai bloca pe cei care nu doreau sa-i satisfaca dorintele financiare! LA PUSCARIE cu el si cu toti cei care au dansat pe muzica pusa de aceste!

 8. Traian Cuc spune:

  Arestati-l pe plotonerul Schita de la SCHWAB AGRO PROD SRL Ardud ca de la el a pornit mita pentru fondurile UE el avand cele mai mari spagi pentru cele 250 ha. infiintate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest