Conducerea Florisal spune că este pregătită pentru deszăpezire

1 noiembrie 2013 | 14 comentarii

florisal pregatire iarna (2)Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel s-a deplasat astăzi la sediul societăţii de salubrizare, SC Florisal SA, pentru a verifica stadiul pregătirilor pentru intervenţia în sezonul de iarnă 2013-2014.

            Sunt pregătite 15 utilaje cu pluguri; 9 sărăriţe; 9 utilaje pentru încărcat şi transport (material antiderapant, zapadă); 134 muncitori din care 69 necalificaţi; stoc de sare – 350 t;  stoc de clorură de magneziu 36 t; sunt contractate pentru toată perioada 1300 t sare şi 300 t clorură de magneziu.

      Acţiunea de deszăpezire va avea loc pe 3 nivele de intervenţie.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. televizor spune:

  Suntem convinsi! Facturile ne spun. Dar nu mai uda strazile, decat atunci cand ploua?

 2. polgar spune:

  Daca Dr Ratiu este alaturi de executiv avem garantia ca incepe sa functioneze cat de cat ceva in primarie,este garantul unor actouni corecte si profesional executate ,iar Coica are nevoie de oameni capabili si corecti in jurul ca sa maisalveze ce poate din activitate lui inexistenta,daca dr Ratiu ar fi city manager s ar schomba radical fata acestui oras nu ar fi numai povesti si poze

 3. Norick spune:

  Utilajele sunt foarte moderne si frumoase…:)

  • george spune:

   astea sunt utilaje pentru arat si pregatit solul in agricultura , istoricele tractoare u650 , florisalul la cati bani jecmaneste de ani de zile putea cumpara utilaje noi tip Unimog , freze de zapada , cisterne pentru clorurare , etc . Merge sa te lauzi cu tractorasele la niste doctorasi care nu se pricep la nimic ,iar cu banii beliti de pe satmareni sa-ti tragi vile si bloc-hausuri , iahturi si masini bengoase .

 4. Nelu Gardos spune:

  domnul coica lasa iarna cindeste la trotuare ,avem niste trotuare vai de noii ?

 5. polgar spune:

  Daca Dr Ratiu se ocupa de dinti si dl Coica de tratat bocanci atunci tu Ionica sa i pupi in fund daca te lasa ,mai ratatule care nu ai facut nimic la veata ta

 6. griga spune:

  alexandru andries : La noi in cartier, la voi in cartier: fabrici si uzine.

  poze parca de pe vremea comunismului

 7. puiu spune:

  Macar daca ar arata orasul cum arata clinicile doctorasului Ratiu ar fi perfect

 8. moscraciun spune:

  astea sunt poze de la muzeul satului sau taranului roman? utilaje vechi proaspat vopsite. La pariu ca la iarna o sa mearga cu lama de la plug ridicata?

 9. satmarean spune:

  Serbare ca pe vremea lu ceasca

 10. maxx spune:

  asa stau baieti linga utilaje ca si pe vremuri cind tatal nostru ceusescu a venit in vizita la IAS Livada.Garantez ca hainele acele noi trebe sa returneze la magazie,dupa ce pleaca ,,controlul”si va lucra cu salopete vechi….

 11. cetatean sm spune:

  George…un coment fara coment,esti beton!!Asa se tine de promisiuni primarul nostru care a devenit fotomodel si a uitat ca defapt ca el vrut sa rezilieze contractul cu florisalul.Acolo ti-ar fi locul si tie dorele intre astia de la florisal!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest