Ultima actualizare: azi, 10:26

Horoscop

Horoscop general pentru anul 2014

horoscop 2014Intregul univers si natura inconjuratoare ne influenteaza vietile, dar cel mai important este sa stim ca, in ciuda predictiilor, noi suntem cei care avem propria soarta in maini. Se apropie noul an, iar noi privim cu multa curiozitate, dar si cu optimism, inspre viitor.

Berbec

Anul 2014 va fi unul foarte dinamic pentru nativii din zodia Berbec, din toate punctele de vedere. Va fi un an plin de evenimente. S-ar putea sa te confrunti cu numeroase presiuni. Anul 2014 se va dovedi unul provocator pentru voi inca de la inceput, dar lucrurile vor incepe sa apara intr-o perspectiva mai buna incepand cu luna lui Martie 2014.

Taur

Taurii vor avea un an 2014 bun.Se va dovedi a fi o continuare a succesului profesional si relational din anul 2013. Nativii din aceasta zodie vor trebui i8nsa sa faca fata unor provocari mai ales in zona romantica, in a doua parte a anului urmator.

Gemeni

Si nativii din zodia Gemeni vor avea parte de un an 2014 provocator ce le va oferi numeroase posibilitati de a se dezvolta si de a invata lucruri noi. La inceputul anului este posibil sa experimentati evenimente negative, dar totul va lua o turnura pozitiva incepand cu luna Iulie a a anului urmator. Si din punct de vedere financiar veti inregistra succese notabile.

Rac
Nativii in zodia Rac se vor confrunta cu dificultati in zona familiala. Vor exista presiuni destul de mari in aceasta zona, la inceputul anului, pana in luna martie. Cu ajutorul gandirii pozitive, a optimismului si a dorintei de schimbare puteti insa sa transformati un scenariu negativ intr-unul cu desavarsire pozitiv.

Leu
Si acesta va fi un an nebunesc pentru nativii din zodia Leu. Va fi un an care va va permite evolutia personala. Vi se vor deschide noi orizonturi si noi oportunitati. Se anunta un an 2014 foarte bun din punct de vedere financiar.
Fecioara

Pentru Fecioare urmeaza unul dintre cei mai buni ani. Ele vor reusi sa isi gaseasca o liniste interioara si o determinare pentru a trai viata mai frumos ca niciodata. Si in ceea ce priveste relatia cu partenerul si familia lucrurile se vor aseza in directia asteptata. 2014 are vesti bune si pentru nativii din Fecioara singuri.

Balanta
Balantele vor avea un an in care se vor concentra mai mult asupra aspecteleor profesionale si muncii. In zona cheltuielilor, balantele vor trebui sa dovedeasca mai multa cumpatare. Totusi, in ansamblu se va dovedi a fi un an bun, cu multe reusite pe toate planurile.

Scorpion

Scorpionii vor avea mult noroc in anul 2014 si este bine sa profite de darurile ce le va oferi noul an. Totusi, anul ar putea debuta cu provocari si dificultati care se vor netezi insa, incepand cu luna Martie 2014. Din punct de vedere financiar anul se va dovedi unul incitant, anuntandu-se multe castiguri.

Sagetator

Vesti bune pentru nativii in Sagetator care vor avea un an excelent. Dintre toate semnele horoscopului, Sagetatorii sunt cei mai daruiti in anul 2014. Va fi un an de evolutie si de castig in numeroase aspecte ale vietii. Familia si prietenii vor juca un rol esential in vietile voastre, in anul ce vine.

Capricorn
Si pentru nativii in Capricorn se anunta un an interesant cu un focus special in zona carierei si pasiunilor personale. Va fi nevoie de multa munca, persverenta si vointa pentru indeplinirea celor mai frumoase aspiratii.

Varsator

Varsatorii vor avea in continuare provocari, la fel cum s-a intamplat si in anul 2013. Dar pentru ei, vestile sunt mult mai bune. Vor reuasi sa isi gaseasca energia de a depasi toate greutatile si de a fi invingatori, asa cum le sta cel mai bine. Vor gasi multe satisfactii in munca creativa. Iubirea le va surade.

Pesti

Pestii vor avea un an 2014 mai bun, in ciuda tumultului interior inca persistent. Este bine sa va ingrijiti mai bine sa fiti mai atenti cu sanatatea voastra. Noul an va fi unul care va stimula din punct de vedere intelectual si creativsi va crea de asemenea loc, pentru iubire, in viata dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.