Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

A început UniFEST în Satu Mare

unifestAsociația SamStudia este cea de-a 87-a organizație studențească membră a USR (Uniunea Studenților din România), plasând orașul Satu Mare între celelalte centre universitare din țară, membre ale Uniunii. Unul dintre principalele proiecte USR este UNIFEST, un festival anual ce aduce timp de 10 zile cultura, arta, sportul și educația nonformală mai aproape de tineri și studenți simultan în 18 orașe în România. Alături în acest proiect sunt Asociatia ACT 4U, Consiliul Judetean al Elevilor, Uniunea Studentilor din România.

Organizatorii invită pe această cale tinerii si studentii sătmăreni să participe la evenimentele din cadrul festivalului UniFEST Satu Mare, care le vor da oportunitatea sa învețe lucruri noi si utile pentru dezvoltarea lor personală.Prin intermediul acestor acțiuni tinerii vor avea posibilitatea să își pună in practică talentele in pictură și fotografie în cadrul concursului derulat online în perioada 11-20 noiembrie  care are drept finalitate expunerea celor mai interesante lucrări participante in cafenele din Satu Mare.
Pentru petrecerea timpului liber si facilitarea accesului la cultură, organizatorii au pregătit sâmbătă 9 noiembrie o seară de proiecții de filme  interesante, autorii acestora  fiind studenții de la Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universității Babes Bolyai  din Cluj Napoca. Intrarea este gratuită.
Tinerii sătmăreni sunt așteptați să deprindă noi abilități la training-urile de Advertising, Fundraising, Comunicare și Voluntariat după cum urmează:
9 NOIEMBRIE
12:00 – 16:00 Training: Advertising
Loc de desfășurare: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, sala 210

10 NOIEMBRIE

12:00 – 16:00 Training: Fundraising
Loc de desfășurare: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, sala 210

13 NOIEMBRIE
15:00 – 16:30 Training: Voluntariat și Dezvoltare Personală
Loc de desfășurare: B-dul Vasile Lucaciu nr. 8 (Sediul Asociației ACT 4 U)
17:00 – 18:30 Training: Comunicare
Loc de desfășurare: B-dul Vasile Lucaciu nr. 8 (Sediul Asociației ACT 4 U)
Înscrieri la Training-uri se realizează online accesând site-ul www.samstudia.ro
Participarea la training-uri este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.